Андрій Світличний
Козак
- Реєстрування
- 11 Вер 2025
- Дописи
- 11
- Реакції
- 9
- Бали
- 58
- Ваш нікнейм:
Андрій Світличний - Нікнейм порушника:
Олександр Семещук - Суть скарги:
Перш за все хочу зазначити ситуацію, яка сталася під час нападу на військову частину. Під час нападу генерал залишив місце події та не надав відсіч. Після цього, коли я звернув увагу на його вихід, він пояснив це словами: «я вийшов тому що мені треба було відійти зараз сам заходжу». Прошу адміністрацію перевірити дану ситуацію та встановити, чи відповідають такі дії обов’язкам керівника державної організації.
Також хочу звернути увагу на поведінку генерала під час параду. У певний момент я приблизно 10 секунд перебував в AFK. Після цього генерал почав підвищеним тоном кричати у голосовий чат та погрожувати мені звільненням через те, що я перебував в AFK. Прошу перевірити даний момент та встановити, чи відповідала така форма спілкування та поведінка керівника правилам лідерів.
Окремо хочу зазначити ситуацію, яка сталася вже після цього. Вранці 23.08.2026 я зняв форму та пішов у своїх справах, після чого перебував в AFK. Пізніше я був виключений з фракції генералом Олександром Семещуком з причиною «Втрата довіри».
Мене не було повідомлено про конкретне порушення, через яке мені було застосовано саме таку причину звільнення. Я не отримував пояснення щодо того, які саме мої дії стали підставою для «Втрати довіри».
Згідно з п. 6.8 правил лідерів та заступників, звільнення з причиною «Втрата довіри» здійснюється за погодженням у Слідкуючих. У зв’язку з цим прошу перевірити, чи було моє звільнення погоджене зі Слідкуючим, чи були достатні підстави для застосування даної причини та чи була дотримана встановлена процедура.
Також прошу звернути увагу на п. 1.1 правил лідерів та заступників, відповідно до якого лідер є особою, яка керує організацією та несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією та сервером загалом.
Відповідно до п. 1.8 лідер зобов’язаний повністю контролювати свій склад, карати порушників правил сервера або RolePlay процесу та несе відповідальність за кожного співробітника своєї організації.
Також відповідно до п. 2.5 лідер не повинен проявляти агресію в грі, а п. 4.7 забороняє проявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.
У зв’язку з цим прошу адміністрацію комплексно перевірити поведінку генерала протягом зазначеного періоду, а не розглядати кожен епізод окремо.
Також прошу перевірити загальне ставлення керівного складу ЗСУ до особового складу, оскільки протягом зазначеного періоду виникали ситуації, через які у мене та інших співробітників виникали питання щодо ставлення керівництва до підлеглих.
Я не маю можливості надати відеозапис кожної із зазначених ситуацій, тому прошу адміністрацію, за можливості, самостійно перевірити доступні логи, історію фракції, історію звільнення та інші матеріали, які можуть підтвердити або спростувати наведені мною обставини.
Особливо прошу перевірити моє звільнення, оскільки маю докази самого факту звільнення та причини, яка була вказана генералом.
Прошу провести перевірку та встановити:
— чи були порушення з боку генерала під час нападу на ВЧ;
— чи відповідає його поведінка під час параду правилам лідерів;
— чи були допустимими крик та погрози звільненням;
— на якій конкретно підставі мене було звільнено;
— чи було моє звільнення погоджене зі Слідкуючим;
— чи були достатні підстави для застосування причини «Втрата довіри»;
— чи дотримувався генерал правил лідера та заступника;
— чи належним чином генерал виконує свої обов’язки керівника ЗСУ.
У разі підтвердження порушень прошу застосувати до генерала відповідні заходи згідно з правилами.
- Доказ порушення (скриншот/відео):
Також додаю скріншот, на якому генерал підтверджує, що рішення про моє звільнення було прийняте ним.
Прошу врахувати надані докази під час розгляду скарги.
- Дата порушення:
22.08.2026–23.08.2026