Відмовлено Скарга на звільнення з ЗСУ та прохання про відновлення — Андрій Світличний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Вер 2025
Дописи
11
Реакції
9
Бали
58
Название темы: Скарга на рішення щодо звільнення та прохання про відновлення | Андрій Світличний

1. Ваш нікнейм:
    Андрій Світличний
  2. Нікнейм порушника:
    Олександр Семещук
  3. Суть скарги:
Прошу переглянути рішення щодо мого звільнення з лав ЗСУ та дозволити мені відновитися в організації.

У попередній скарзі адміністрацією було встановлено, що відповідно до п. 1.6.1 Статуту ЗСУ перед моїм звільненням мені спочатку повинна була бути видана догана, а вже після цього звільнення.

Таким чином, порядок застосування покарання щодо мене був порушений. Мене звільнили без попередньої догани, хоча згідно зі статутом спочатку повинна була бути застосована саме вона.

Я не заперечую, що міг допустити порушення, однак вважаю несправедливим моє звільнення без дотримання встановленої процедури.

Також у попередньому вердикті адміністрації було зазначено, що з лідером ЗСУ буде проведено сувору бесіду щодо даного інциденту та його уважності.

Щодо моєї поведінки в офіційній Telegram-групі — я розумію, що деякі мої повідомлення могли бути розцінені як неповага. Проте вважаю, що це не скасовує факт порушення процедури мого звільнення.

У зв'язку з цим прошу переглянути питання мого відновлення до ЗСУ та врахувати, що адміністрацією вже було встановлено неправильний порядок застосування покарання.

Я не прошу ігнорувати можливі порушення з мого боку. Прошу лише дотримуватися встановленого Статутом порядку та надати мені можливість відновитися в організації.

Прошу:
— переглянути рішення щодо мого звільнення;
— врахувати порушення п. 1.6.1 Статуту ЗСУ;
— дозволити моє відновлення до лав ЗСУ;
— у разі необхідності застосувати передбачене статутом покарання у встановленому порядку.

1. Докази порушення:
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-генерала-ЗСУ-Олександра-Семещука-Андрій-Світличний.436968/#post-1723817
  2. Дата порушення:
    22.08.2026–23.08.2026

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ | Подільський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
799
Реакції
422
Бали
478
Вітаю, шановний гравець.

Відповідь була надана - тут.
Наступний раз думайте, що пишете та вирішуйте проблему більш делікатно, не на емоціях.
Очікуйте поки пройде КД та вступіть в організацію повторно, якщо бажаєте.
В відновленні - відмовлено.

ВІДМОВЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі