Розглянуто оскарження для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Спіріт

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
108
Реакції
58
Бали
376
1. Ваш нікнейм: Тьома Спіріт
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Оскарження доган​

Прошу переглянути та скасувати дві догани, які зараз є у мого клану.

1. Догана за порушення правил битви за бізнес 2.21.1​

Догана була видана за порушення правил битви за бізнес, пункт 2.21.1 (скарга на неофіційну організацію R-10005).

Хочу звернути увагу на хронологію подій.

Я став лідером клану 16 числа. До цього моменту я не був лідером, не перебував у цьому клані та взагалі не мав жодного відношення до його діяльності. Фактично саме 16 числа я вступив до цього клану та отримав лідерку.

Прошу перевірити це за логами.

Порушення, через яке була подана скарга, пов'язане з Нікітою Которовим, який на той момент був лідером клану. Саме він передав бізнес під кришу клану Swaga.

У той же день, 16 числа, після того як я став лідером, Нікіта Которовий вийшов із мого клану. Після цього він перейшов до клану Swaga та став там модератором (заступником лідера).

Сама скарга була подана вже в середу, коли я перебував на лідерці свого клану, а Нікіта вже перебував у Swaga.

Тобто на момент здійснення порушення:
  • я не був лідером клану;​
  • я не перебував у клані;​
  • я не брав участі в передачі бізнесу;​
  • я не знав про ці домовленості;​
  • я не мав жодного відношення до ситуації, через яку була подана скарга.​
Фактично я отримав клан уже після того, як порушення було здійснене, а людина, яка безпосередньо здійснила ці дії, після мого призначення залишила клан.

Тому прошу пояснити, на якій підставі відповідальність за ці дії покладається саме на мене, якщо на момент порушення я взагалі не мав відношення до цього клану.

Прошу перевірити відповідні логи щодо мого вступу до клану, отримання лідерки, перебування Нікіти Которова в клані та його подальшого переходу до Swaga.

У зв'язку з цим прошу скасувати цю догану.

2. Догана за недостатню кількість коштів у общаку​

Також хочу попросити переглянути ще одну догану, яка була видана клану до того, як я став лідером.

Наскільки я зараз побачив, ця догана була видана через те, що в общаку клану було менше 1 000 000.

На момент отримання цієї догани я також не був лідером клану та не мав до цієї ситуації жодного відношення.

Визнаю, що після того, як я став лідером, я не перевірив одразу таблицю доган, тому не знав про її наявність. Зараз я вже побачив цю догану та виправив ситуацію - необхідна сума в общаку наразі є.

Тому також прошу врахувати, що:
  • догана була отримана до мого лідерства;​
  • на момент її видачі я не відповідав за стан общаку;​
  • зараз вимогу щодо кількості коштів у общаку виконано;​
  • після отримання лідерки я привів ситуацію до необхідного стану.​
У зв'язку з цим прошу також скасувати цю догану, оскільки вона була отримана ще до мого призначення на лідерку, а на даний момент причина, через яку її було видано, вже усунута.

Підсумок​

Я не заперечую сам факт того, що зазначені порушення могли мати місце. Моє питання полягає саме в тому, чому відповідальність за них покладається на мене, якщо вони були здійснені до того, як я став лідером і взагалі мав відношення до цього клану.

Прошу ГА перевірити хронологію обох ситуацій за логами та, з урахуванням наведених обставин, скасувати обидві догани.​

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,617
Реакції
1,450
Бали
643
Вітаю
Догани видаються безпосередньо клану, а не конкретному лідеру. Тому у разі зміни лідера вже наявні догани не анулюються та залишаються за кланом
Відповідно, не має значення, хто саме був лідером на момент отримання догани - після зміни лідера вона продовжує діяти для цього ж клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі