Розглянуто ДМ + Образи + Кливита від співробитників ЗСУ I D - 270

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Виноградов Тимофій

| Північна Україна
Реєстрування
2 Кві 2026
Дописи
23
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Тимофій Виноградов
2. Нікнейм порушника: Віталий Україна| Анна Лукашов | Олександр Барбосов
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:

Скарга щодо неналежного розгляду заявки​

Я прибув до ВЧ з метою подати заявку на повернення додому та отримати її розгляд.

Після прибуття я звернувся до солдата, однак приблизно через декілька хвилин Віталій «Україна» почав ображати мене, а згодом застосував ДМ.

Також під час перебування у ВЧ працівники неодноразово підходили до мене та повідомляли, що «Генерал сказав, що тобі відмовлено». При цьому самого генерала на місці не було, а офіційної відповіді щодо моєї заявки я так і не отримав.

Вважаю таку поведінку працівників непрофесійною та неприпустимою. Прошу провести перевірку щодо даної ситуації, надати оцінку діям працівників та, у разі підтвердження порушень, притягнути винних до відповідальності.

Також прошу перевірити дії старшого складу, оскільки рішення щодо моєї заявки фактично було озвучене від їхнього імені, хоча безпосередньої відповіді від генерала я не отримував.

Прошу об'єктивно розглянути мою скаргу та надати офіційну відповідь за результатами перевірки.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди
0:03- Начало розмови між працівниками ЗСУ
0:24- Сказав працівникам ЗСУ причину перебування в жовтій зоні ЗСУ ( ВЧ )
0:38- Перші образи від Віталий Україна та кливита
0:52 - Кливита від працівника ЗСУ Анна Лукашов ( ще ї в цилиному одязі )
1:04 - Ще образи від працівника ЗСУ Віталий Україна
1:13 - Олександр Барбосов працівник ЗСУ вдарив тайзером без причини та пояснені свойх дії + продовження образ від Віталий Україна
2:22 - Поясную працівникам що вони не праві
2:50 - Приїшов Полковник ЗСУ і почав питати
3:04 - Працівник ЗСУ Віталий Україна зробив ДМ

6. Дата порушення:25.08.2026

Останнє редагування модератором:

Денис Дасслер

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
336
Реакції
111
Бали
443
Вітаю!
Переглянувши
вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Віталій Україна [37817] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану та 60 хвилин Муту.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі