Зачинено Розбан на 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2025
Дописи
26
Реакції
10
Бали
58
1.Руслан Фоксс ID 73128
2.Суть скарги: Розбан на 03 сервері
3.
Вітаю адміністрацію URRAINE GTA та всіх, хто буде розглядати мою апеляцію.

Пишу цю апеляцію з великим проханням переглянути моє блокування на 03 сервері URRAINE GTA. Я розумію, що отримав покарання не просто так, і не хочу сперечатися з адміністрацією або заперечувати очевидне. Я визнаю свою провину та щиро шкодую, що допустив ситуацію, через яку мій акаунт був заблокований.

Після того як я отримав бан, я зрозумів, наскільки важливо дотримуватися правил проєкту. На момент порушення я міг не до кінця усвідомлювати наслідки своїх дій, але зараз я повністю розумію, що правила однакові для всіх гравців і адміністрація повинна їх контролювати.

Я не хочу втрачати свій акаунт і весь прогрес, який був отриманий за час гри. Я багато часу провів на сервері, спілкувався з іншими гравцями, розвивав персонажа та просто отримував задоволення від гри. Саме тому для мене дуже важливо отримати хоча б один шанс повернутися на сервер.

Я не прошу повністю ігнорувати моє порушення. Я прошу лише дати мені можливість виправитися. Якщо адміністрація вирішить скоротити термін покарання або замінити блокування на більш м'яке покарання, я прийму це рішення та надалі буду максимально уважно ставитися до правил.

Я обіцяю, що в разі розблокування більше не буду повторювати подібних порушень. Буду поважати адміністрацію, інших гравців і правила проєкту. Я розумію, що одного слова «вибачте» недостатньо, тому готовий довести своїми подальшими діями, що зробив правильні висновки.

Прошу адміністрацію поставитися до моєї ситуації з розумінням і, якщо це можливо, дати мені ще один шанс. Я визнаю свою помилку, шкодую про неї та готовий виправитися.

Дякую за те, що приділили час моїй апеляції та прочитали її до кінця. Сподіваюся, що адміністрація 03 сервера URRAINE GTA перегляне моє покарання та дасть мені можливість повернутися до гри.

Обіцяю більше не повторювати свою помилку та дотримуватися правил проєкту.

З повагою,
гравець 03 сервера URRAINE GTA

Вкладення

• Знімок екрана (273).png
    Знімок екрана (273).png
    1.7 Mб · Перегляди: 18
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі