Розглянуто Вікторія Кизима || Питання на рахунок компенсації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катана Екстазі

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
82
Бали
316
1. Ваш нікнейм: Микола Соловей
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги: Вітаю, шановна ГА! Я, Микола Соловей, хочу уточнити, коли ми вже зможемо обговорити питання щодо компенсації за НРП-обман. 13.08.2026 я подав скаргу на гравця за НРП-обман, і в той же день її було схвалено. У той же день, одразу після схвалення скарги, я подав скаргу щодо компенсації, і вона досі перебуває на розгляді. Також я писав Вам в особисті повідомлення в Telegram, де Ви відповіли, що очікуєте на певну людину, після чого ми зможемо обговорити питання щодо компенсації. Проте з того моменту минуло вже багато часу, а питання досі не вирішене. Наразі вже 26.08.2026, і завтра буде рівно два тижні, як моя скарга щодо компенсації перебуває на розгляді. Прошу, будь ласка, надати відповідь щодо цієї ситуації та повідомити, коли ми зможемо обговорити питання компенсації. Хотілося б отримати відповідь якомога швидше, оскільки питання вже досить довго залишається невирішеним. Дякую за увагу та очікую на відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга на НРП обман cкарга на компенсацію
5. Дата звернення: 26.08.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,617
Реакції
1,450
Бали
643
Вітаю
Сьогодні дана скарга буде розглянута
Очікуйте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі