Відмовлено 5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей007

Отаман
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
70
Реакції
27
Бали
65
1. Ваш нікнейм: 77003
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Бажаю здоров'я Шановна адміністрація, хочу обговорити з вами одну сітуацію яку я побачив на форумі. Значит так захожу я на форум подивиться скарги от ігроков ,захожу я на Цю скаргу и дивлюсь її. Открив відео ( само відео мене не цікавить) я сприводу Фрази некого ігрока а саме Теодора Мудрого - форумний ак який наголосов цікаву фразу яку ми чуєм а саме Алах Акбар - це Іслам мусульманская вера - Християнство. А ми українці всі Провославні чи я помиляюсь? Якщо судити цю фразу то вона застосовується на пункт 5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" це як сказати Слава Рос.. фу даже гидно це писати але мушу. Тому Шановна Адміністрація 04 сервера Прошу вас Розглянути Саму скаргу до пункта 5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - тому що ігрок в даному випадку не сказал Слава Україні чи ще щось ,а сказав Слава Аллаху - це інша віра і мені не приємно це чути , Ігрок с гордостью це слово наголосов . Ще раз повторюсь Шановна адміністрація ми - українці православні іншої віри, тому дуже прошу вас ретельно роздивитись цю ситуацію і що ігрок наголосив у кінці. Дякую за увагу і ретельно розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вище перечислив .Надав силки
5. Дата порушення: 25.08.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,792
Реакції
965
Бали
409
Вітаю.
Україна є багатоконфесійною державою, тому твердження, що всі українці є православними, є некоректним.
Фраза «Аллах Акбар» є релігійним висловлюванням та сама по собі не містить розпалювання ворожнечі чи образи представників інших релігій. Підстав для покарання гравця за п. 5.19 немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі