Зачинено Розбан 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2025
Дописи
26
Реакції
10
Бали
58
1.Особовий нікнейм:Руслан Фоксс
2.ГА
3.
Знімок екрана (273).png

Добрий день, шановна адміністрація проєкту UKRAINE GTA!

Звертаюся до вас із проханням переглянути покарання та, якщо це можливо, розглянути питання щодо розблокування мого акаунта на 03 сервері. Я розумію, що правила проєкту створені для того, щоб на сервері був нормальний порядок і комфортна гра для всіх гравців. Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії могли порушувати встановлені правила.

Я не хочу виправдовувати свій вчинок чи перекладати відповідальність на когось іншого. Я визнаю, що допустив помилку, і щиро шкодую про це. Після отримання покарання я зрозумів, що потрібно уважніше ставитися до правил сервера та своїх дій під час гри.

Мій акаунт для мене важливий, оскільки я витратив багато часу на його розвиток, спілкування з іншими гравцями та участь у житті сервера. Саме тому я дуже прошу адміністрацію дати мені можливість повернутися до гри та довести своїми подальшими діями, що я можу дотримуватися правил.

Я обіцяю, що надалі буду уважніше читати правила проєкту, не повторюватиму порушення та не створюватиму проблем для інших гравців і адміністрації. Якщо для розблокування необхідно отримати попередження, обмеження або інше покарання замість повного блокування, я готовий прийняти рішення адміністрації.

Я поважаю роботу адміністрації та розумію, що рішення про покарання приймаються не просто так. Прошу лише врахувати моє визнання провини, моє ставлення до ситуації та дати мені шанс виправитися.

Надалі я буду грати чесно, дотримуватися правил, поважати адміністрацію та інших гравців. Я щиро прошу не залишати мою апеляцію без уваги та, за можливості, переглянути покарання на моєму акаунті.

Дякую адміністрації за витрачений час на розгляд моєї апеляції. Сподіваюся на позитивне рішення та можливість повернутися на 03 сервер UKRAINE GTA

З повагою,
Гравець 03 сервера URRAINE GTA

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,617
Реакції
1,450
Бали
643
Вітаю
Відповідь вам надавалась в минулій темі!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі