Розглянуто исключительно для КТП,Керивнику (не согласен с вердиктом,выдумывают несуществеющее правило и банят)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
160
Реакції
213
Бали
204
1. 01
2. Нікіта Лізейник
3. moisha_ug
4. по этой скарге https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-невірний-вердікт-модератора-не-по-правилах.437547/
5. модератор выдал мне бан по несуществующему правилу,придумавши собой и додавши свои фантазии с головы(он не может за меня знать,что и за кого я говорю)-после чего выдал бан по 1.3 на 5 дней.
смотрим правило 1.3-1.3. Образи за станом здоров’я, згадування родичів, дискримінація. | Блокування 3-30 днів
я предоставил четкое видео ,где я не говорил за родственников. так как меня за згадку родственников дают бан на 5 дней?
ниже прикреплю полный откат ситуации где на 2.24-2.30 я произнес слова.
в правилах дискорда даже не прописано завуальоване згадка ридних,о чем можно вобще говорить?-как модератор понял,что я згадую родных,а не знакомую,соседку,доктора,полицейскую и т.д Значит это его больна уява,что ему кажется,что я згадав родных.
так же,пусть модератор,который выдал мне бан надаст четкое видео где я згадал родных(его нет).
вы можете предположить(но это не точно) что я завуальовано это сказал( но вы не я -и за меня ответить ни вы,никто другой не может,что я имелл ввиду) тем более правила за завуальовану згадку или образу родных-НЕ Существует в правилах ДС.
Так по какому пункту правил меня забанили в итоге? по выдуманному?
прошу внимательно все прочитать и посмотреть и разбанить,так как я не нарушал пункт 1.3,а то что модератор надумал в своей голове-то его проблемы,они касаться меня не должны и я не должен нести наказание в виде бана на 5 дней.
повторюсь- назовите четкий пункт правил где прописано,что я нарушил за что отримав 5 дней блока.

дальше: прошу ответить,какое наказание отримав игрок Крістофер Мунвейл,который меня спровоцировал и модератора тоже-тайм коды дам под видео

должна быть справедливость и работа по четко прописанным правилам,а не выдуманным,давая мне бан безпидставно на 5 дней.
6. видео полной ситуации:
тайм коды :
Крістофер Мунвейл-
2.00-5.00(лучше посмотреть весь откат)
зловживання нецензурной лайкой (1/1)
образи мене и модератора,каже що ми заикаемся( а єто 1.3)
провокации (7.1)
7. 25.08.2026

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
335
Реакції
179
Бали
458
Вітаю.

Уважно ознайомившись із наданими доказами та обставинами ситуації, можу повідомити наступне:

Правила Discord-сервера буде переглянуто та доопрацьовано, щоб надалі уникнути подібних непорозумінь і чіткіше визначити, які саме висловлювання вважаються прямою або завуальованою згадкою родичів чи близьких осіб.

Блокування з вашого Discord-акаунта було знято.

Водночас у діях сеньйор-модератора помилки не виявлено, оскільки відповідно до правил Discord-сервера він має право відхилятися від установлених норм і визначати міру покарання на власний розсуд залежно від контексту ситуації.

Ваше висловлювання було розцінене як неприйнятне для нашої спільноти, оскільки згадана вами особа в наведеному контексті могла бути сприйнята іншим гравцем як його близька людина або родич. Саме тому до вашого акаунта було застосовано блокування.

Надалі прошу уважно стежити за своїми висловлюваннями та уникати фраз, які можуть мати неоднозначне трактування або стосуватися близьких інших гравців.

Після оновлення правил рекомендую уважно з ними ознайомитися, оскільки незнання правил не звільняє від відповідальності.

Щодо гравця Крістофера Ромунвея: за результатами перевірки гравець отримав покарання згідно з правилами Discord-сервера.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі