Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,132
Реакції
862
Бали
608

photo_2026-07-28_13-46-19.jpg

Відкриті заявки на посаду Генерала Зброїних Сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
Схвалена RP біографія

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Заявки приймаються до 30.08.2026, 23:59
Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Тимофій Патрон

Легенда Людина | Головний Лікар | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
269
Реакції
285
Бали
478

1. Ваш ігровий NickName:Тимофій Патрон 74637

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

Заступник лідера ДКВС

Лідер ДКВС

Заступник лідера ДСНС

Заступник лідера МОЗ

Заступник лідера ЗСУ

Лідер МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Зайцев Тимофій

6. Ваш тег в Telegram: @vrontero

7. Ваш логін в Discord: vrontero

8. Ваш справжній вік: 17

1.більше робити набіри та розвивати фрації

2.повернути такі підрозділи: НГУ, ТЦК, ССО, ГУР, ДПСУ Їх робота у штатному порядку

3.Розробка нових внутрішніх підвищень

4.Створення на сайті подачі анкет на вступ ЗСУ

5.Проводити багато різних та цікавих заходів/тренувань для о/с

6.Проводити Дні відкритих дверей

Хотів би спробувати щось нове та цікаве,

дуже нормальний та адекватний, добрий та стресостійкість

11. Місто, в якому живете:Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: сюди натисни

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): сюди натисни

[Майор НПУ Д 12.04.2024-02.05.2024]
[Ігровий Помічник 05.07.2024-03.08.2024]
[Модератор/слідкуючий за ДКВС 03.08.2024-27.08.2024]
[Підполковник ДКВС 10.07.2025-31.07.2025]
[Полковник ДКВС 01.08.2025-26.09.2025]

[Генерал ДКВС 26.09.2025-15.12.2025]
[Полковник ДСНС 15.12.2025-11.06.2026]
[Заступник Головного Лікаря МОЗ 11.06.2026-10.07.2026]

[Полковник ЗСУ 10.07.2026-25.07.2026]
[Головний лікар МОЗ 25.07.2026-ХХ.ХХ.ХХХХ]

Ігор Алмазов1

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
86
Бали
117
1. Ваш ігровий NickName:Ігор Алмазов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так звісно
був Підполковником, Полковником, Генералом ЗСУ також Полковник ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ігор
6. Ваш тег в Telegram:mad:almazov125
7. Ваш логін в Discord:igor_almazov1
8. Ваш справжній вік:18
Хочу відновити та посилити підрозділи ЗСУ, підняти активність і дисципліну особового складу. Моя мета — зробити ЗСУ однією з найсильніших фракцій, де панують порядок, субординація та командна робота. Також хочу розвивати співробітників, проводити тренування та повернути ЗСУ високий рівень роботи.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Вважаю, що я підходжу на цю посаду, адже маю досвід керування, розумію роботу фракції та готовий приділяти їй багато часу. Хочу розвивати ЗСУ, підвищити дисципліну, активність і повернути сильні підрозділи. Готовий відповідально виконувати свої обов’язки та працювати на результат
11. Місто, в якому живете:Обухів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Ігор-Алмазов.437616/

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://imgpile.com/m/7CFY6QS​

Максим Алмазов

Генерал ЗСУ | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
762
Реакції
1,118
Бали
493

1786384414036.png

Заява на посаду Генерала Збройних Сил України:

1.Ваш ігровий NickName:Максим Алмазов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Ознайомлений.
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був.
Лідер ЗМІ
Лідер ДКВС
Лідер МР Д
Лідер ВРУ
Лідер МОЗ К
Лідер ДКВС
Лідер ЗСУ
Лідер СБУ К
Лідер ДКВС
Лідер ДКВС
Лідер МР Д
Лідер ДКВС
Лідер ДКВС
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера ВРУ
Заступник лідера МОЗ
Заступник лідера МОЗ
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера НПУ Х
Заступник лідера ЗМІ
Заступник лідера ЗСУ
Заступник Лідера ЗМІ
Заступник Лідера СБУ К
Заступник Лідера ДСНС
Заступник Лідера ЗСУ
Заступник Лідера ДКВС
Заступник Лідера ЗМІ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Алмазін.
6.Ваш тег в Telegram: @Almazoww
7.Ваш логін в Discord: maks_almazov
8.Ваш справжній вік: 17

9.Які в вас є ідеї для фракції:
Якщо я стану лідером ЗСУ, перш за все я зроблю усе можливе, щоб кожен боєць відчував, що він - частина чогось більшого, ніж просто фракція. Це буде міцна армійська родина з дисципліною, повагою та духом справжнього братерства.

Я створю Навчальну Академію - місце, де кожен зможе розвиватися, вчитися і ставати сильнішим не тільки фізично, а й морально. Там будемо проводити лекції, тренування, атестації для підвищення кваліфікації, вивчати RP-відповіді, субординацію та тактику. Головне - щоб це не було навчанням «для галочки». Кожен боєць має розуміти, навіщо він це проходить і де зможе використати отримані знання.

Також я запроваджу систему наставництва для новобранців. За кожним новим бійцем можна буде закріпити досвідченого військовослужбовця, який допоможе йому освоїтися у фракції, пояснить основні правила, покаже роботу підрозділу та допоможе уникнути типових помилок. Це дозволить новим людям швидше адаптуватися і не втрачати бажання грати після першого ж дня.

Окрему увагу приділю роботі командирів. У кожного підрозділу повинні бути зрозумілі завдання, графік роботи та план розвитку. Не хочу ситуації, коли підрозділ існує тільки на папері або командир просто має красивий ранг. Якщо людина отримує посаду, вона повинна показувати результат.

Я відкрию нові підрозділи: ССО «Азов», прикордонники «Д.О.З.О.Р», молодіжний корпус «Юний Захисник», військову медицину при МОЗ, а також розвідку та логістику. Кожен підрозділ матиме свою специфіку, форму, завдання, систему навчання та внутрішні заходи. Це дасть можливість бійцям вибирати напрямок, який їм дійсно цікавий.

Також хочу зробити нормальну систему переходу між підрозділами. Якщо боєць добре проявив себе в одному напрямку, він повинен мати можливість спробувати себе в іншому, а не просто залишатися на одному місці без розвитку.

Я введу балову систему. За активність, допомогу побратимам, участь у тренуваннях, патрулях, навчаннях та івентах боєць отримуватиме бали. Їх можна буде обмінювати на призи, грошові бонуси або інші винагороди. При цьому система буде прозорою, щоб кожен розумів, за що саме він отримав бали.

Окремо зроблю щотижневі та щомісячні підсумки. Будемо відзначати найактивніших бійців, найкращих командирів та підрозділи, які показали найкращий результат. Вважаю, що нормальна похвала за роботу мотивує не гірше за покарання за порушення.

Я не хочу, щоб ЗСУ асоціювалися тільки з наказами, стройовою та перевірками. Тому регулярно проводитиму внутрішні заходи, конкурси, змагання, військові навчання та вечори нагородження. Це допоможе створити колектив, де люди знають один одного і реально хочуть повертатися у фракцію.

Також планую проводити спільні заходи з іншими державними структурами. Наприклад, спільні тренування з ДКВС, СБУ, МОЗ та іншими фракціями. Це дозволить не тільки урізноманітнити рп, а й налагодити нормальну взаємодію між державними структурами.

Окремо я попрацюю над дисципліною. Не планую карати людей просто заради покарання. Але якщо є порушення - воно повинно мати наслідки. Для всіх мають діяти однакові правила, незалежно від рангу чи знайомств. Командир, який сам порушує правила, не може вимагати дисципліни від підлеглих.

Покращу систему чергувань та охорони КПП. Будуть чітко прописані обов'язки чергових, порядок зміни постів, дії під час нападу та правила використання військової техніки. Кожен боєць повинен знати, що робити у нестандартній ситуації, а не чекати, поки йому скажуть кожен наступний крок.

Також проведу окремі навчання з технікою. Хочу, щоб військовослужбовці не просто отримували доступ до транспорту, а реально знали, як ним правильно користуватися. Окрему увагу приділю навчанню пілотів та роботі з гелікоптерами.

Ще один важливий момент - набір. Я хочу зробити його більш організованим та цікавим. Новий кандидат має одразу розуміти, куди він прийшов, які тут правила та які можливості для розвитку він отримує. Після вступу людина не повинна залишатися сам на сам із фракцією.

Я також введу систему внутрішніх звітів командирів. Не для того, щоб завалити людей паперовою роботою, а щоб розуміти реальну ситуацію у підрозділах: скільки людей активні, які є проблеми, що потрібно змінити та де командиру потрібна допомога.

Для мене важливо, щоб у ЗСУ не було «мертвих» підрозділів та посад, які існують тільки заради красивого звання. Якщо щось не працює - будемо змінювати. Якщо якась система показує себе погано - я не буду триматися за неї тільки тому, що її придумали раніше.

Також планую створити внутрішню систему пропозицій від бійців. Кожен зможе запропонувати ідею щодо розвитку фракції, проведення заходу чи покращення роботи. Найкращі пропозиції будемо реально впроваджувати, а не просто збирати їх у повідомленнях.

Моя головна мета - зробити ЗСУ фракцією, де є порядок, розвиток і нормальна атмосфера. Щоб новобранець бачив перспективу, досвідчений боєць мав можливість розвиватися, а командир розумів свою відповідальність.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, адже маю достатній досвід, добре розумію обов'язки лідера та знаю, як організувати роботу фракції. Я готовий приділяти багато часу розвитку складу, підтримувати дисципліну, допомагати гравцям і вирішувати проблемні ситуації. Для мене ця посада - це не статус, а відповідальність. Готовий працювати на результат, вислуховувати пропозиції від складу, виправляти свої помилки та робити все можливе, щоб фракція була активною, організованою й показувала високий рівень рп.

11.Місто в якому живете: Познань
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тут.
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої

покарання): Тут.

Кіріл Мусангович

Екс-Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
148
Реакції
253
Бали
463
1. Ваш ігровий NickName: Кіріл Мусангович
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так Лідер ЗМІ два рази зам лідера ВРУ НПУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Поправка Кіріл
6. Ваш тег в Telegram: @Dhdnfrjj
7. Ваш логін в Discord: kril0087
8. Ваш справжній вік: 18

- зпрости вступ до ЗСУ​

- Проводити спільні та цікаві РП ситуацію штурми БП і так далі із НПУ, СБУ, , ДКВС​

- проводити тренуваня між іншими організаціями​

- спільні конкурси для Держ організацій(подробиці на обзвоні)​

- розробити систему премій​

- проводити великі цікаві заходи​

- зробити оцынюваня роботи усых працывникыв за тиждень та ви нагороди​

- зробити підрозділ ВСП Військова Поліція
- зробити підрозділ ДШВ Десантно-штурмові війська
- зробити підрозділ ВМС ЗСУ Військово-медична служба Збройних Сил України ( так як унас є скін в ЗСУ війскового медика)
- також планую зробити тренування їзда колоною це я рахую дуже потрібним
- також хочу вести нову систему асаме патрулюваня цілодобово ВЧ тобто люди будуть ділитися на групи та час коли можуть це робити це збільшить безпеку складу

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​

- адекватний​

- стресостійкий​

- урівноваженний​

- вітповідальний​

- добре працюю в команді

Київська область Володарка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тицяй тут
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тицяй тут

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
90
Реакції
99
Бали
217
Ваш ігровий NickName: Сергій Квенті

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так

Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: нет був СБУ ЗСУ ДСНС

Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сергій Квенті

Ваш тег в Telegram: sergiy_ukranie

Ваш логін в Discord: sergiy_winchester

Ваш справжній вік:17

Які у вас є ідеї для фракції: Сили спеціальних операцій (ССО) Займаються виконанням спеціальних завдань, спеціальною розвідкою, протидією диверсіям та іншими завданнями спеціального призначення. Обов’язки включають спеціальну підготовку особового складу, розвідку, планування та виконання спеціальних операцій.

Сухопутні війська ЗСУ Основний компонент Збройних Сил України, призначений для ведення наземної оборони. Обов’язки включають оборону території, утримання позицій, забезпечення наземної безпеки та взаємодію з іншими видами військ.

Десантно-штурмові війська (ДШВ) Призначені для виконання мобільних і десантно-штурмових завдань. Обов’язки включають швидке розгортання, захоплення та утримання важливих об’єктів і виконання завдань у складі спільних операцій.

Сили безпілотних систем (СБС) Спеціалізуються на застосуванні безпілотних та роботизованих систем. Обов’язки включають повітряну розвідку, спостереження, збір інформації, забезпечення ситуаційної обізнаності та застосування безпілотних технологій.

Сили територіальної оборони (ТрО) Забезпечують оборону та безпеку визначених територій. Обов’язки включають охорону важливих об’єктів, підтримання готовності населення й підрозділів та участь у захисті території.

Сили підтримки ЗСУ Забезпечують інженерну, геопросторову, радіаційну, хімічну та іншу спеціалізовану підтримку. Обов’язки — створення умов для ефективної роботи бойових і забезпечувальних підрозділів.

Сили логістики Відповідають за матеріально-технічне забезпечення військ. Обов’язки включають постачання, транспортування, ремонт, зберігання майна та підтримання необхідних запасів.

Медичні сили Забезпечують медичну підтримку військовослужбовців. Обов’язки включають медичну допомогу, евакуацію, лікування та організацію медичного забезпечення.

Війська зв’язку та кібербезпеки Забезпечують функціонування систем військового зв’язку, управління та захист інформаційних систем. Обов’язки включають підтримання захищеного зв’язку та кіберзахисту.

Повітряні Сили ЗСУ Забезпечують захист повітряного простору України. Обов’язки включають протиповітряну оборону, контроль повітряного простору та виконання визначених авіаційних завдань.

Військово-Морські Сили ЗСУ Забезпечують оборону України з морського напрямку. Обов’язки включають захист морських районів, берегової лінії та виконання завдань у морському середовищі.

Національна гвардія України (НГУ) Військове формування з правоохоронними функціями. Основні обов’язки включають охорону громадського порядку, важливих державних об’єктів та виконання завдань із безпеки й оборони.

Центри рекрутингу та ТЦК та СП Забезпечують організаційні процеси, пов’язані з комплектуванням та військовим обліком. Їхні функції відрізняються від бойових завдань військових підрозділів.

Центр спеціальних операцій «А» СБУ Спеціальний підрозділ Служби безпеки України, орієнтований на виконання спеціальних завдань у сфері безпеки держави. Його діяльність не варто змішувати зі структурою ЗСУ

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я вважаю, що заслуговую на посаду лідера ЗСУ, тому що готовий брати на себе відповідальність, організовувати особовий склад, підтримувати дисципліну та приймати виважені рішення. Я прагну розвивати підготовку військовослужбовців, покращувати взаємодію між підрозділами та працювати над підвищенням загальної ефективності й організованості ЗСУ.

11. Місто, в якому живете: LODZ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

Тут

Останнє редагування модератором:

Ярослав Алмазов

Східна Україна ♡
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
302
Реакції
302
Бали
279
1. Ваш ігровий NickName:
Ярослав Алмазов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так

L УЗ, З-L ЗСУ, ДКВС, ЗМІ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Ярослав

6. Ваш тег в Telegram:
Надам за потреби

7. Ваш логін в Discord:
joker1478_0_60894

8. Ваш справжній вік:
15

Головна мета на посаді лідера ЗСУ — зробити фракцію дійсно живим, дисциплінованим і цікавим механізмом, а не просто місцем для «фарму» або бездумного стояння на КПП. Перш за все, я планую повністю переробити систему адаптації новачків. Замість того щоб одразу після набору кидати людей на пости, ми створимо Навчальний Центр, де кожен новобранець пройде базовий курс: складе присягу, вивчить статут, відпрацює стрільбу на полігоні та зрозуміє, як поводитися під час нападу на військову частину. Також я хочу чітко розпланувати роботу підрозділів. Для підтримки порядку в середині армії та розшуку дезертирів працюватиме Військова Поліція, для складних викликів, допомоги НПУ чи СБУ та швидкого реагування на НП — Сили Спеціальних Операцій, а за логістику та безперебійну доставку боєприпасів відповідатиме МТО. До речі, саму доставку БК ми перетворимо з нудної рутини на повноцінні видовищні спецоперації з колонами, супроводом та повітряним патрулюванням. Окрім цього, важливий акцент буде на спільних навчаннях із іншими держструктурами — від відпрацювання штурмів до тактичної медицини, щоб армія не існувала окремо від решти сервера. А щоб у бійців була реальна мотивація працювати, я впроваджу щотижневі премії кращим працівникам і прозору систему підвищень. Головне для мене — це активний старший склад, який постійно працює з людьми, та нормальна адекватна атмосфера без токсичності як у грі, так і в Discord
.
Тому що я комунікабельний, грамотний, відповідальний, адекватний, вмію працювати в команді

Полтава

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Клікай

Клікай

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,132
Реакції
862
Бали
608
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗСУ

Схвалені Кандидати:
Максим Алмазов
Тимофій Патрон
Кіріл Мусангович
Сергій Квенті

Відмовлені Кандидати:
Ігор Алмазов - не готові до співпраці на посаді лідера ЗСУ
Ярослав Алмазов - замалий вік

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ відбудеться 28.08.2026 о 21:00 (через технічні причини час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ЗСУ].

Бажаю успіхів! ✨

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 2, Гостей: 0)

Угорі