Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Моно

𝓯𝓸𝓻𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾𝓷𝓰
Реєстрування
28 Січ 2026
Дописи
120
Реакції
51
Бали
117
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Денис Бурмай 22495
2. Ваш нікнейм та ID: Паша Моно 46014

3. Фракція, в якій знаходиться гравець: СБУ
4. Суть скарги: я збирав яблука на фермі і співробітник сбу приїхав, кафнув мене не запросивши паспорт, посвідчення надав після того як взяв в кайданки, а потім ще затримав мого друга Станіслава Подільського. Також обшукавши мене він нічого не знайшов бо у мене нічого нема, але видав розшук за зберігання зброї.
5. Докази порушення (скріншот/відео):
тиць
6. Дата та тайм-код порушення: 29.08.2026
тайм-коди: 02:00- затримання
02:35- затримання мого друга
06:30- провів обшук у мене і нічого не знайшов (це чути на відкаті)
06:58- провів обшук моєму другу і також нічого не знайшов
07:45- говорить, що по відеофіксації моз яке тут нідо чого було видно як ніби то я поранив його
09:13- видав розшук мені
09:23- посадив
Прошу адміністрацію розібратися у даній ситуації

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
549
Реакції
223
Бали
458
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Отримав та детально розглянув докази від співробітника СБУ. Порушення правил від співробітника СБУ є але вони незначні.
Зі співробітником СБУ буде проведено бесіду

Співробітник СБУ, як гравець, Денис Бурмай [22495] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець Максим Версачі [28577] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин

Гравець Станіслав Подільський [44722] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.21. "Неправильне використання /me /do /try" - Заборонено неправильне використання команд /me /do /try. | Мут 30-90 хвилин
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець Паша Моно [46014] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець Лея Подільський [44613] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі