Scream
Отаман
- Реєстрування
- 3 Січ 2026
- Дописи
- 20
- Реакції
- 31
- Бали
- 102
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Артем Житомир 179 Павло Шухевич 206 Юра Щасливий 14007
2. Ваш нікнейм та ID:Макс Фінчер
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: нпу
4. Суть скарги: затримали без причин АНДРІЙ БЛОШИНА наказав їм постійнно перевіряти мене і затримувати через власну образу працівники нпу затримали мене без причини плюс на фермі один з працивників погрожував мені що я не захочу грати більше на 07 сервері як на мене це погроза.
5. Докази порушення (скріншот/відео): Тиць
6. Дата та тайм-код порушення: 29.08.2026 (наказ блошини 9.20) (погрози 9.30 )
(чому саме таких адміністраторів тому що деяків адміністратори не переглядають скарги тайм-коди були вказані і на них було видно порушення адміністратор не відреагував Тиць)
Прошу переглянути відео працивників поліції вразі пошушення видати їм покараня бо ці випадки не одноразові (дякую за розуміння)
2. Ваш нікнейм та ID:Макс Фінчер
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: нпу
4. Суть скарги: затримали без причин АНДРІЙ БЛОШИНА наказав їм постійнно перевіряти мене і затримувати через власну образу працівники нпу затримали мене без причини плюс на фермі один з працивників погрожував мені що я не захочу грати більше на 07 сервері як на мене це погроза.
5. Докази порушення (скріншот/відео): Тиць
6. Дата та тайм-код порушення: 29.08.2026 (наказ блошини 9.20) (погрози 9.30 )
(чому саме таких адміністраторів тому що деяків адміністратори не переглядають скарги тайм-коди були вказані і на них було видно порушення адміністратор не відреагував Тиць)
Прошу переглянути відео працивників поліції вразі пошушення видати їм покараня бо ці випадки не одноразові (дякую за розуміння)