Відмовлено для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ромчик Коломийський

Шановний гравець
Реєстрування
4 Кві 2026
Дописи
21
Реакції
40
Бали
10
1. Ваш нікнейм та ID:Ромчик Коломойський 123215
2. Нікнейм адміністратора:Вікторія кизима
3. Суть скарги:
Олег, доброго дня!

Звертаюся до вас по допомогу щодо ситуації на 03 сервері. На мою думку, зі сторони ГА Вікторії Кизими відбувається повний блат щодо іншого гравця, а саме Макса Крутова.

Я вже писав вам скаргу, але, на жаль, не отримав повної відповіді. Ви відповіли лише на одне питання з усієї скарги, хоча я там детально розписав усю ситуацію, яка виникла між нами. Я вважаю, що покарання, яке мені видали, було занадто суворим.

1. Щодо фотографії, яку я надіслав Максу в особисті повідомлення.
Я не вважаю це порушенням, оскільки фотографію я скинув безпосередньо йому в особисті повідомлення і більше нікому її не надсилав. Наскільки я знаю, особисті повідомлення не повинні братися до уваги адміністрацією, якщо це не офіційний Discord 03 сервера. При цьому з боку самого Макса постійно були провокації, за які він не поніс жодного покарання, навіть у вигляді деморгану.

2. Щодо попереднього блокування.
28 червня мала бути амністія у зв'язку з виходом глобального оновлення 4.0. Я заходжу до гри та бачу, що термін мого блокування вже становить близько 6000 днів. Причина зміни терміну для мене була незрозумілою.

Після цього я був у голосовому зв'язку з Вікторією Кизимою та намагався з'ясувати, чому мені змінили термін покарання та за що саме я отримав таке блокування. На мої запитання конкретної відповіді я не отримав. У результаті мені видали блокування на 31 день.

3. Щодо нинішньої ситуації.
На мене подали скаргу за образу рідних. Так, я визнаю, що образи рідних були, і не намагаюся цього заперечувати. Я готовий понести покарання за свій вчинок.

Але я вважаю, що блокування приблизно на 6000 днів за це порушення є надмірним. Тим більше, що раніше Макс Крутов неодноразово писав мені, що я нібито «домовився» і знову отримаю блокування. Після цього я дійсно отримав блокування на 6000 днів за образи рідних, що викликає у мене питання щодо об'єктивності ситуації.

Також у нас був діалог із Вікторією Кизимою в Telegram, де вона повідомила, що з мого боку були «важкі образи рідних». Проте в правилах, наскільки я розумію, немає окремого покарання за «важкі» чи «легкі» образи рідних — зазначено покарання до 30 днів. Тому я не розумію, на підставі чого було прийнято рішення видати мені блокування на 6000 днів.

У мене складається враження, що правила в цій ситуації трактуються не однаково для всіх, а покарання було збільшено без достатніх на те підстав. Саме тому я прошу вас об'єктивно розібратися в цій ситуації та перевірити дії адміністрації.

Я не прошу повністю знімати з мене покарання. Я визнаю свою провину та готовий понести покарання за свої дії, але вважаю, що блокування на 6000 днів є невиправдано суворим.

Прошу переглянути моє покаран
ня, надати повну відповідь на всі зазначені мною питання та, якщо це можливо, зменшити термін блокування відповідно до правил сервера.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):не можу зайти на сервак
5. Дата порушення:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,149
Реакції
2,025
Бали
643
Вітаю
Переглянувши відео докази, сказані вами слова є неприпустимі, тому в оскаржені вам відмовлено.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі