Розглянуто Ухід в ЗЗ , РПК , PG, Зріз інета! | R-4302

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Мудрий

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
37
Реакції
49
Бали
167
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Іван Пасікун 102358
2. Ваш нікнейм та ID: Теодор Мудрий 96457
3. Назва клану порушника: Омега
4. Суть скарги:
Вітаю вас!

Після обявлення війни нам цим кланом, деякі гравці а саме на відео: почали вести себе агресивно порушуючи ряд правил , що і робили до обьявленния войни нам те саме вони. ДМ ДМ КАР ухід в ЗЗ , зріз інета (він тепається зі сторони в сторону це забороненно наскільки я знаю з інетом робити) ,повернення на місце смерті меньше аніж чим за 15хвилин ,вихід проти 2х або більше людей , провокація , введення гравців в нестабільний стан тощо,роблять і надалі!
Тому UGTA правила ж для всіх а не для одного мене ...
Дякую за увагу.

5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення: 27.08.2026

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,601
Реакції
562
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердікт:
Гравець Іван Пасікун [102358] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Теодор Мудрий [96457] отримає покарання у вигляді 45 хвилин Деморгану
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.31. "Збив анімації" - Заборонено збивати анімації. | Деморган 30-60 хвилин / Варн

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі