Зачинено оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Подільський

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
1
Бали
58
1. Ваш нікнейм та ID: Матвій Подільський 44724

2. Нікнейм администратора: Кирили Хмельницький

3. Суть скарги:
  1. Я їхав на фурі від ТК та зловив замовлення приблизно на 1,5 мільйона. Під час виконання замовлення я їхав по мосту, але мене підрізали, через що я втратив керування та влетів у воду. Після цього я написав у репорт, щоб мені допомогли. До мене телепортувався адміністратор, але мені сказали вирішувати ситуацію РП-шляхом. Через те, що я втратив замовлення на велику суму, я дуже розізлився та не зміг стримати свої емоції. На емоціях я написав у репорт образливі слова на адресу адміністрації, за що отримав покарання. Хочу щиро вибачитися перед усіма адміністраторами проєкту, а особливо перед тими адміністраторами, яких я образив своїми словами. Я розумію, що моя поведінка була неправильною і що незалежно від ситуації та моїх емоцій я не мав права ображати адміністрацію. Мені справді шкода за те, що сталося. У той момент я був дуже розлючений через втрату замовлення, але це не є виправданням моїм словам. Я усвідомив свою помилку та зробив із цієї ситуації висновки. Прошу вибачити мене за мою поведінку та дати мені шанс виправитися. Обіцяю надалі контролювати свої емоції, ставитися з повагою до адміністрації та не допускати подібних ситуацій. Прошу, якщо можливо, переглянути моє покарання. Дякую за розгляд моєї скарги.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,278
Реакції
954
Бали
496
Зачинено на прохання автора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі