Розглянуто Для Віктора Репецького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мансори

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
64
Бали
177
1. Ваш нікнейм та ID:Денис Стадніков 42268
2. Нікнейм адміністратора:Server абож Віктор Репецький
3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація яка буде розглядати мою скаргу у цій скарзі я попитаюся розповісти максимально подбробно тещо сталося
27.08.2026 причина блокування Використання сторонього ПО у якому я сам зізнався ніякого зізнаня небуло мені просто цікаво що булоб якбеб я скачав сторонє ПО мені видали блокування на 6000 днів із чим я незгоден бо по такий лозиці малиб забанити усіх хто працював на фермі я просто бігав дивився ютуб відео і курив у той момент саме я збирав яблука а ніхто інший ніяки боти ніхто цю жалобу я пишу мені обідно за те що я потратив багато часу на цю гру донатив сюда і що я получив бан? Яб дуже сильно хотівбеб получити розбан я подумав над своєю поведінкою більше таких ***********************************ьних запитань у репорт небуде я готовий повністю співпрацювати із вами готовий предоставити все що вам потрібно любі дані а також доступ до свого ноутбука для провірки і на цій провірці ви переконаєтеся що я грав чесно і невикористовува стороні ПО і ніяких ботів і ще ніякого признаня тещо я використовою сторонє ПО небуло я просто цікавився так я дуже сильно хотів стати хотябеб на ІП але іза мого віку я неможу я багато часу потратив на цю гру надіюся на ваше розуміння та вирешиння цієї ситуації
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан.438373/
5. Дата порушення:27.08.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,276
Реакції
954
Бали
496
Вітаю

Ви отримали покарання згідно правил Ukraine GTA п.п 4.8
Покарання буде зменшене на 31 день та оскарженню не підлягає
Відбувайте покарання та робіть правильні висновки

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі