В очікуванні UKRAINE GTA | 01 - Заявка на посаду лідера ЗМІ

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,518
Реакції
630
Бали
409
ChatGPT Image 8 янв. 2026 г., 22_56_19 (1).png

Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера "ЗМІ".
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 17 років.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

МТ.png

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):
14. Вкажіть ваш ігровий рівень:

МТ.png

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на 01 сервері - відмова.

- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.

Марк Грицьков

Адвокат | Центральна Україна
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
55
Реакції
24
Бали
163
1. Ваш ігровий NickName: Марк Грицьков
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Був досвід на 11 СБУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Марк
6. Ваш тег в Telegram:
mmdein
7. Ваш логін в Discord:
mmdein
8. Ваш справжній вік:
15

Конкурс фотографій:
Оголошення конкурсу серед жителів на найкращий пейзаж, найкраще авто чи найдвозначніший кадр із життя міста з цінними призами від ЗМІ
«Журналіст тижня»:
Премія для найактивнішого співробітника за кількістю відредагованих оголошень або проведених ефірів.
Система грантів на власні програми:
Можливість для будь-якого співробітника придумати своє авторське шоу в ефірі та отримати фінансування призового фонду.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Я вважаю, що повинен зайняти посаду лідера ЗМІ, оскільки маю значний досвід керівної роботи у державних структурах та глибоке розуміння RP-процесу, ієрархії й дисципліни. На цій посаді я планую зробити ЗМІ головним джерелом цікавого контенту для всього сервера: впровадити журналістські розслідування, прямі включення з місць подій, інтерактивні ефіри та регулярні пресконференції з керівництвом інших фракцій. Я маю сильні організаційні навички, тому якісно та зручно оформлю розділ на форумі, розподілю обов'язки за чіткими підрозділами та побудую зрозумілу академію для стажерів, щоб мінімізувати помилки при редагуванні оголошень і проведенні ефірів. Крім того, я вмію мотивувати склад через прозору систему премій та підтримку авторських ініціатив, тому йду на цю посаду з чітким планом створити дійсно активну, авторитетну та цікаву для гравців фракцію.
11. Місто в якому живете:
Звягель, Житомирська область
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Тик
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері:
14. Вкажіть ваш ігровий рівень:
27

Богдан Колос

Активний
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
16
Реакції
13
Бали
362
Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:Богдан Колос

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:МОЗ-11 ЗМІ-11,МОЗ-10,ВРУ-5
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Артем Бойко
6. Ваш тег в Telegram:hello_001234
7. Ваш логін в Discord:loading
8. Ваш справжній вік:15

Моя головна мета — підняти актив МОЗ та зробити фракцію цікавою для гравців, адже наразі не так багато людей зацікавлені в роботі в медичній сфері.

Насамперед хочу зробити більший акцент на розвитку медичної системи та залученні нових працівників. Планую регулярно проводити тренування, лекції та практичні заняття для складу, де медики зможуть відпрацьовувати різні ситуації: надання першої допомоги, правильний порядок дій під час масових подій, роботу на місці надзвичайних ситуацій тощо.

Також хочу запровадити та розвинути декілька спеціалізованих підрозділів:

• Військово-медична служба — підрозділ, який буде спеціалізуватися на медичній допомозі військовослужбовцям. Наприклад, під час тренувань, навчань або інших заходів на військовій частині у разі отримання військовослужбовцем травми викликатиметься саме військовий медик. Працівники підрозділу перебуватимуть на військовій частині та зможуть оперативно реагувати на подібні ситуації.

• Патрульна медична служба — бригади медиків, які працюватимуть безпосередньо по місту та реагуватимуть на виклики громадян. Це дозволить зробити роботу медиків більш активною та наближеною до звичайного життя міста.

• Медична служба ДКВС — спеціальний напрямок для надання медичної допомоги ув’язненим. У разі погіршення стану здоров’я особи, яка перебуває під вартою, спеціально закріплені медики зможуть прибути до установи та надати необхідну допомогу.

• Тактична медична група — спеціально підготовлені медики, які зможуть працювати під час масштабних RP-ситуацій за участю правоохоронних органів. Наприклад, під час спецоперацій НПУ, СБУ та інших силових структур проти організованих злочинних угруповань медики зможуть надавати допомогу постраждалим правоохоронцям та цивільним особам.

Окремо хочу зробити акцент на взаємодії МОЗ з іншими державними структурами. Планую проводити спільні навчання та RP-заходи з НПУ, СБУ, ЗСУ, ДКВС та іншими фракціями. Це дозволить не тільки підвищити актив МОЗ, а й створити більше цікавих ситуацій для всіх державних організацій.

Також хочу розвинути систему заступників та старшого складу, щоб у різних містах, зокрема Дніпрі та Харкові, були відповідальні керівники, які зможуть контролювати роботу складу, проводити заходи та підтримувати активність

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний,дисциплінований,вмію розмовляти з людми
11. Місто в якому живете:Чернігівська обл
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тиць
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж
- Мої покарання):
14. Вкажіть ваш ігровий рівень:18

Вкладення

• Знімок екрана 2026-09-16 113859.png
    Знімок екрана 2026-09-16 113859.png
    179.2 Кб · Перегляди: 6

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі