Відмовлено Оскарження ;) якщо можете посмотріть найшвидше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лют 2024
Дописи
21
Реакції
23
Бали
357
1. Ваш нікнейм та ID: 60478
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: мене забанили за заменки на дим та попадання чому мне забанили на 7 днів це просто поліпшення гри воно не надає переваги над іншими воно робе гру комфортніше чому тоді інших за АХК банять на 5 днів а за замененки які не надають переваги гри на 7 днів ще починається івент новий дуже хочу присутній на ньому та купити нові акси я можу видалити всі замененки на небо та дим та м4 адміни це просто поліпшення... ця модифікація для м4 небо та диму не замінють нармальну поведінку та функціонал дуже прошу розблокувати мене тому що мені немає даже в що грати окрім GTA Ukraine
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 31.08.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
306
Бали
478
Вітаю!

Скаргу розглянуто. Порушення підтверджено, покарання видано правильно.

Відповідно до пункту 6.59, Заборонено змінювати або замінювати файли гри, а також використовувати сторонні модифікації, зокрема заміну анімацій, моделей, текстур та інших ігрових ресурсів. Також правило поширюється на модифікації, які змінюють відображення, фізику, звуки або інші параметри гри.
У вашому випадку були використані заміни диму, неба, попадань та інших ігрових ресурсів. Незалежно від того, чи вважаєте ви їх виключно візуальними та такими, що роблять гру комфортнішою, вони підпадають під перелік заборонених модифікацій.
Щодо терміну покарання: пункт 6.59 передбачає покарання у вигляді бану від 7 до 30 днів, тому бан на 7 днів було видано відповідно до правил.
Видалення модифікацій після отримання покарання не скасовує факт їх використання на момент порушення.

Покарання видано правильно, скаргу відхилено.

Звертаємо увагу! Після зміни файлів - можлива не стабільна робота гри або блокування автоматичною системою проти стороннього ПЗ. Також гравець бере на себе відповідальність за змінені файли у грі, та змінюєте їх на власний ризик.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі