Розглянуто Тетяна Делігіоз/Некомпетентна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
372
Реакції
382
Бали
438
1. Ваш нікнейм та ID:95987
2. Нікнейм адміністратора:Тетяна Делігіоз
3. Суть скарги:
На мені був пурс від СБУ, я намагався втекти від них. Через декілька хвилин мене вбив клановець, унаслідок чого я отримав 2 години деморгану. При цьому із СБУ я жодних перестрілок не вів, із гри не виходив та не намагався уникнути ситуації шляхом виходу з гри.

Після того, як я опинився в деморгані, я написав репорт . На репорт відповіла адміністратор Тетяна Делігіоз. Я почав пояснювати ситуацію, однак вона навіть не вислухала мене до кінця та просто сказала: «Відбувайте покарання», після чого полетіла далі.

У мене виникає питання: як у такій ситуації я маю отримати об’єктивний розгляд? Вважаю дії адміністратора некомпетентними та упередженими, оскільки мою ситуацію фактично навіть не розглянули та не дали мені можливості повністю пояснити обставини.

Також хочу зазначити, що це вже не перший випадок, коли я стикаюся з подібним ставленням та, на мою думку, некомпетентним виконанням своїх обов’язків з боку даного адміністратора.

У результаті мені довелося витратити додатковий час та звертатися вже до іншого адміністратора в Discord каналі, щоб повторно пояснювати всю ситуацію. Після того, як другий адміністратор розібрався в обставинах, мене врешті-решт випустили з деморгану.

Але сам факт залишається фактом: чому один адміністратор може нормально вислухати гравця, розібратися в ситуації та допомогти, а інший навіть не хоче дослухати до кінця й одразу відправляє «відбувати покарання»? Вроді взрослі люди на посадах стоять , а ведуть себе як маленькі дітки!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення:30/08/2026

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,614
Реакції
1,450
Бали
643
Вітаю
Вам буде видана компенсація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі