Розглянуто Не згода з відповіддю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тімур Коваленко

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
60
Реакції
60
Бали
117
1. Ваш нікнейм та ID: Тімур Коваленко 111028
2. Нікнейм адміністратора: Ігор Соколовський
3. Суть скарги: я подавав скаргу на гравця який порушував правила в саме DmCar мені спочатку відмовили я запитав в адміністрації чому на що получив відповідь що там неадекватні висловлювання і т.д та що я може заново переходити жалобу що я і зробив і ось адміністратор відмовляє жалобу с текстом що відповідь була дана в минулій жалобі але нічого не написали за порушника тому я не згоден з відмовою жалоби тому що гравець до відео фіксації порушував я попросив спокійно зупинитися в потім уже с відеофіксацію просив припинити і да неадекватні висловлювання також були на відеофіксації але ж таке запитання як я должен на таке реагувати без неадекватних висловлювань коли я його просив зупинитися і не порушувати і запитував чому він порушує після чого уже пішли неадекватні висловлювання але ж я в відповідь получив лише за свої неадекватні висловлювання а відповідь по типу що гравець получить покарання я так і не получив тому прошу розглянути скаргу уважніше і дати покарання гравцю а не захищати його
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/дм-кар-перезалив.439724/
5. Дата порушення: 31.08.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі