Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
236
Реакції
678
Бали
254
1. Ваш нікнейм та ID: Руди Гатило 6867061
2. Нікнейм адміністратора: Влад Тейчук
3. Суть скарги: В мене є пару запитань
Перше - мені сьогодні видали покарання у вигляді варну тому що на моєму доказі видно як я скіпнув анімку з перезарядкою м4 , добре
Дивимось уважно цю скаргу сюди Тайм код збиву анімації перезарядки ( 00:14) - (00:33) також на цьому доказі видно як гравець робе +с присідання під час прицілення тобто гравець порушив 3 правила а видали покарання лише тим хто збивав анімку кулаком
С цього питання , яким чином такі адміністратори працюють на нашому сервері? як вони проходять перевірку на знання якщо не дають покарання яке в них перед очима? Нехай беруть приклад з адміністратора уважного Василя Перегінця
Друге питання , чому на нашому сервері працюють двійні стандарти щодо таких правил? тобто на каптах коли адміністратори слідкують за битвою вони не видають такі порушення , а на бізварах самі перші виглядують кожку помилку
02 серверу і так погано від постійних змін правил в сторону адміністрації , від блату деяких кланів , а тут щей таке
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): пум
5. Дата порушення:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,131
Реакції
567
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Скарга буде перерозглянута ГС Неоф.
Адміністратор Влад Тейчук - тимчасово відсторонений від рогляду скарг Неоф. Організацій та отримує дисциплінарне покарання.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі