Кацпер Бейліс.
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Тра 2025
- Дописи
- 42
- Реакції
- 50
- Бали
- 167
1. Discord сервер(-и):06 03 04 05 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:
mini_boy666
4. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністраціє!
Хочу оскаржити своє блокування в Discord-сервері UKRAINE GTA за порушення, пов’язане з 18+ контентом.
Прошу переглянути ситуацію та врахувати, що я не мав наміру порушувати правила сервера. Якщо мої дії справді були порушенням, я визнаю свою помилку та приношу вибачення. Надалі буду уважніше ставитися до правил Discord та UKRAINE GTA і не допускатиму подібного.
Прошу, якщо це можливо, зняти блокування або замінити його на тимчасове покарання. Я хочу й надалі користуватися Discord-сервером та брати участь у житті UKRAINE GTA.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 23.08.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:
mini_boy666
4. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністраціє!
Хочу оскаржити своє блокування в Discord-сервері UKRAINE GTA за порушення, пов’язане з 18+ контентом.
Прошу переглянути ситуацію та врахувати, що я не мав наміру порушувати правила сервера. Якщо мої дії справді були порушенням, я визнаю свою помилку та приношу вибачення. Надалі буду уважніше ставитися до правил Discord та UKRAINE GTA і не допускатиму подібного.
Прошу, якщо це можливо, зняти блокування або замінити його на тимчасове покарання. Я хочу й надалі користуватися Discord-сервером та брати участь у житті UKRAINE GTA.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 23.08.2026