Відмовлено Для ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
310
Реакції
753
Бали
468
1. Ваш нікнейм та ID: Петро Галушко
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю. Вчора ввечері був зльот котеджу у Вишневому. Я його спіймав чесним способом та відразу після зльоту показав відкат ЗГС Держ, він сказав, що все добре і я можу бути вільним. Сьогодні зранку прокидаюсь і прилітає бан на 6000днів за Cheats від Ромки Семегена. Я повністю заперечую свій бан і в мене є питання до Ромки, звідки в нього докази, що я використовую чіти?? Готовий пройти будь яку перевірку на чіти, тощо. Можливо він подумав, що в мене чіти із за того, що я неділю тому перевстановлював Windows 2 рази. Шановний Коноре, я готовий пройти перевірку та я повністю заперечую використання **Чітів**. Також прошу повернути мені котедж, так як я зловив чесним способом, а Ромка просто **обіжений** і забирає у всіх майно і по його словам це **ахк**. Це аж смішно)))
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тик
5. Дата порушення: 01.09.26

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,495
Реакції
616
Бали
409
Вітаю

При перевірці було виявлено блокування на інших серверах за використання стороннього ПЗ, яке розповсюджується на всі сервери.
Адміністратор діяв згідно з регламентом та видав відповідне покарання. Для розблокування на 01 сервері вам необхідно спочатку отримати позитивне рішення за оскарженнями блокувань на інших серверах.
Також звертаю увагу на некоректні висловлювання на адресу адміністрації. Прошу надалі дотримуватися коректного та поважного тону під час подачі скарг.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі