Розглянуто Євгеній Малиновський | Незгоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Логінов

Старший Слідчий ДБР з особливо важливих справ
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
241
Реакції
178
Бали
403
1. Святослав Логінов 185375
2. Євгеній Малиновський
3. За результатом розгляду скарги на мене, дійшов висновку, що потрібно видати догану. Причина видачі - ігнорування прохань громадян. Розберемо кожне прохання яке висловлював громадянин у скарзі:
1) "Не маєте право перевіряти тех паспорт". Відповідно до 2 пункту обов'язків працівника на БП (правила перетину блокпосту):

• Перевірити паспорт, звірити з базою "Орієнтувань та розшуків", і перевірити технічну документацію на авто (техпаспорт / водійське посвідчення);
    Примітка: не потрібно перевіряти техпаспорт у робочих: «Викрадання авто», «Водіїв автобусів», таксі "Ontaxi" тощо;
2) "Чому ви мене привезли в НПу, везіть мене в СБУ". Це перетяг РП, всі процечуальні дії працівники СБУ мають право проводити як у СБУ, так і в НПУ. Відповідно до 11 Статті ПКУ затриманий після всіх процесуальних дій має бути поміщенний до ІТТ, яке є тільки в НПУ. З приводу конвоювання та виклику ДКВС, то дані вислови не аргументовані та не прописані жодними правилами проекту чи законами (якщо ні, то прохання до вас пане ГА вказати де саме). Конвоювання проводиться взагалі тільки при судових справах, а це було затримання.
3) "Звідки ви знаєте що це наркотики?". Це вже перетяг РП з боку самого затриманого. Якщо вже на те пішло, то по РП, дані об'єкти вилучаються тимчасово, якраз щоб з'ясувати, чи це наркотики.

У зв'язку з вищевикладеним, вважаю вердикт щодо скарги некоректним. Також хочу зазначити, що у войсі сам адміністратор визнав помилку, та погодився з моєю позицією, однак допис у скарзі так і не змінив. Тому прошу її все ж перерозглянути, та винести справделивий вердикт, обгрунтований законами та правилами проекту.
4. Докази видачі покарання
5. 30.08.26.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі