Розглянуто для ГС та ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Тра 2026
Дописи
72
Реакції
46
Бали
17
1. Ваш нікнейм та ID: Ярослав Міцкевич
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Сазантов та Віталій Буревій
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний ГС Держ та ЗГС Держ!

Я хотів би попросити надати мені виключення на посаду лідера.

Коли відкривалися заявки на посаду лідера МОЗ, шановний ЗГС Держ відмовив мені, і я повністю погоджуюся з його рішенням, оскільки на той момент я ще не встиг проявити себе як лідер.

Дивіться, 31.07 мені виповнилося 15 років, що свідчить про те, що я досягнув відповідного віку для зайняття подібних посад.

Я вважаю, що за час перебування на посаді підполковника НПУ я зарекомендував себе як активний співробітник. Через два тижні після отримання посади підполковника я одразу отримав підвищення до полковника НПУ.

Також хочу зазначити, що вважаю себе адекватним та стресостійким. Я адекватно реагую на попередження та дисциплінарні стягнення й готовий визнавати свої помилки.

За весь час роботи на посадах підполковника та полковника НПУ я отримав дві догани: одну — за розпалювання конфлікту, яка була отримана досить давно, та другу — вчора, яку я вже оскаржив.

У зв’язку з усім вищезазначеним прошу розглянути можливість надати мені виключення на посаду лідера. Я готовий відповідально поставитися до цієї можливості та обіцяю, що не підведу вас і докладу максимум зусиль для якісного виконання своїх обов’язків.

З повагою,
Ярослав Міцкевич
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення:02.09.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
723
Реакції
296
Бали
478
Вітаю!

ГС/ЗГС Держ самостійно вирішує, чи надавати вам виключення для призначення на посаду лідера, чи ні.

За словами ГС/ЗГС Держ, наразі вони не готові довірити вам посаду лідера. Проте вам не кажуть остаточне «ні». Вам дають можливість проявити себе, показати свою адекватність, відповідальність та неконфліктність і довести, що ви дійсно достойні зайняти посаду лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі