Важливо sbu.gov I Заявка на посаду Полковника СБУ I CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Голобородько

L - СБУ І Чорноморський край
Лідер
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
235
Реакції
200
Бали
443
1786802972923.png

Вимоги від кандидата:
Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Вік від 15 років.
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
Мати мікрофон.
3 ранг в фракції

1. Ваш ігровий NickName, та ID:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік):
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
11. Місто в якому живете:
12. Звання у організації:

Примітка:
Спам, копіювання заявок - відмова
Банальні ідеї - відмова
Використання ШІ заборонюється!

Віталій_Курганський

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2026
Дописи
16
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName, та ID: 11276 Віталій Курганський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: TAK
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: TAK
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Hi
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:IBAH
6. Ваш тег в Telegram: UG_mini12
7. Ваш логін в Discord: vitaliikurganskii.
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 15 По ситуації
1. Я створю підрозділ ЦСО А або якиїсь свій
1.0 в мене в підрозділі всіх я буду вчити стріляти з м4 а саме вони знімають форму і ми їдемо на страйк
1.1 буду показувати людям як правильно затримати для тих хто не знає тому що людина може і відкрити вогонь
1.2 буду робити код 5 де буду проводити цікаві лекції а також тренування щоб людям було цікаво

2.
ВЗАЙМОДІЯ З ІНШИМИ ФРАКЦІЯМИ
2.0 я буду їздити в Франції де я буду показувати співробітникам інших фракцій як працює СБУ пропуновати перевестись тим кому це цікаво
2.1 я буду їздити і іншими фракціями на БП/ПП так як я не бачив коли я був в НПУ щоб СБУ там було а також буду їздити до другої Фракції для спільної лекції або тренування
2.2 я буду їхати або збирати склад для того щоб поїхати з ЗСУ на видачу повісток 

3.АКТИВ ФРАКЦІЇ
3.0 Я постараюся зробити СБУ більш активною а саме як я розповім на обзвоні

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Я відповідальний, активний, вмію працювати в колективі і я думаю що це перший опит з яким я маю впоратись
11. Місто в якому живете: Іршава/Закарпаття
12. Звання у організації: 6

Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
19
Реакції
13
Бали
357
images.jpg

1. Ваш ігровий NickName, та ID: Костя Попович
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): на посаді лідера та зам. лідера не було але я стояв на таких званнях як
Майор НПУ (05)
Майор ЗСУ (05)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сьомик Костя
6. Ваш тег в Telegram: @vadim15011
7. Ваш логін в Discord: kostia0103993
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 14 прошу виключення (якщо буде якась підозра)

Почну регулярно проводити спільні БП/ПП та ГРП для покращення комунікації між фракціями, а також організовувати спільні тренування, такі як:
  • Страйкбол;
  • Штурм будівлі;
  • Штурм окопів;
  • Стрільба по мішенях;
  • Стрибки з парашутом.
На своїх Код-5 приберу звичайне фізичне тренування та почну проводити більш цікаві й різноманітні тренування, щоб молодшому складу було цікаво брати участь у Код-5 та вони отримували більше користі від таких заходів.

Почну приділяти більше уваги молодшому складу, щоб допомогти їм допускати менше помилок та краще розуміти свої обов’язки.

Якщо людина провиниться, я спочатку розберуся в ситуації та з’ясую, чому саме було допущено порушення. Якщо порушення було навмисним, я застосую відповідне покарання. Якщо ж людина помилилася ненавмисно та не мала на меті порушувати правила, я не буду одразу кричати чи видавати догану.

У такій ситуації я особисто піду з людиною у войс та спокійно поясню, що саме було зроблено неправильно і як потрібно діяти в подібних ситуаціях надалі. Вважаю, що постійні крики та догани не допоможуть розвивати фракцію. Набагато важливіше — пояснювати своїм підлеглим їхні помилки та допомагати їм ставати кращими.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Я вважаю себе хорошим кандидатом, оскільки я відповідальний, стриманий та вмію швидко приймати рішення в різних ситуаціях. Я впевнений, що зможу добре виконувати свої обов’язки, ефективно працювати у фракції та гідно займати цю посаду.
11. Місто в якому живете: Liberec (Чехія)
12. Звання у організації: 3

images (1).jpg

Вкладення

• images.jpg
    images.jpg
    64.6 Кб · Перегляди: 19
  • images.jpg
    images.jpg
    64.6 Кб · Перегляди: 13
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
37
Реакції
15
Бали
402
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Ростислав Вентерович, 2277

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Так, 3 рази зам. лідер ЗСУ, 2 рази зам. лідер СБУ.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ростислав Пегушин

6. Ваш тег в Telegram: @fros_tek

7. Ваш логін в Discord: rostik03975

8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 17, Так

9. Які в вас є ідеї для фракції: 1. Зробити цікаві розіграші Автомобілів та грошей

2. Role-Play відпочинок (походи, пробіжки, пікніки ...) на вихідних

3. Розповідати бійцям як правильно працювати в команді під час бою

4. Допомога особовому складу в підрозділах а також підпорядкованому підрозділу у суворому дотриманні державної та службової таємниці у фракції.

5. Проведення тренувань особового складу задля відповідності критеріям у кожному підрозділі, особливо у підпорядкованому підрозділі.

6. Щоб прийняти людину на службу,повинна здати фізо та випробний термін.

7. Перед стрільбами, перевірити на адекватність, та здати правила поводження зі зброєю.

8. Перевірки фракцій на корупцію в особовому складі

9. Співпраця з іншими фракціями/підрозділами

10. Створення щонедільної декларації майна високопосадовців. 9+ ранг

11. Зробити систему позивних

12. Розвиток системи нагород (орденів/премій) та їх офіційного вручення (Президентом, Міністром МВС, Міським Головою та іншими посадовцями), можливо з залученням усього особового складу.

13. Пропоную більш суворо відноситись до о/с СБУ. Я помітив, що доволі часто бійці порушують субординацію, статут МВС, що є недоречно для такої організації.

14. Покращення системи реагування на виклики та зміцнення комунікації з СБУ для оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

15. Впровадження системи внутрішнього контролю та моніторингу діяльності працівників з метою виявлення порушень та зловживань у сфері службової діяльності.

16. Збільшити кількість ОС. Планую я це зробити завдяки освітній роботі з мешканцями нашої країни.

Тобто: Завдяки співпраці з старшим складом ВРУ, я отримаю дозвіл на проведення заходів у місці про яке ми домовимось під час обговорення.

17. Забезпечення безпеки громадян: Здійснення контролю над масовими заходами, виявлення та запобігання можливим терактам чи іншим актам

насильства.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Я стримана та адекватна людина.Відповідально ставлюсь до роботи,

завжди йду на зустріч якщо до мене з добром.

11. Місто в якому живете: Київ

12. Звання у організації: Сержант

Василь Голобородько

Лідер
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
235
Реакції
200
Бали
443
Розглянувши заявки на посаду Полковника виношу вердикт

Схвалені кандидати:
Ростислав Вентерович

Відмовлені:
Костя Попович - замалий вік.

Віталій Курганський - проявіть себе на іншій посаді Майор/Підполковник

Обзвон буде проведений о 22:40.
Кандидату поставити нікнейм по формі : [К/З-Л СБУ]
Бути присутнім у каналі очікування обзвону за 5 хвилин

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
47
Реакції
49
Бали
207
1788102778077.png

1. Ваш ігровий NickName, та ID: Мед Белфорд ID 11877
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: ТАК

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: ТАК

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ТАК був
Начальник УЗ

Полковник СБУ
Генерал СБУ
Полковник НПУ

Генерал НПУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: ( На обзвоні )

6. Ваш тег в Telegram: @MARABUNTA_MARABUNTA_69

7. Ваш логін в Discord: g.r.a.n.d696969
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 29 / Готовий

Розвиток якісного RP , хочу зробити акцент не просто на виконанні щоденної норми, а на створенні цікавих RP-ситуацій: розслідування, оперативні розробки, стеження, допити, пошук доказів та спільні операції.

Спільні спецоперації , регулярно проводити масштабні RP-ситуації спільно з НПУ, ЗСУ, ДСНС та іншими державними організаціями. Це дозволить не тільки розвивати СБУ, а й покращити взаємодію між фракціями.
Система мотивації , запровадити рейтинг активних співробітників за якісну роботу, участь у RP, спецопераціях та допомогу молодшому складу. Найкращі працівники отримуватимуть подяки, премії або інші доступні за правилами заохочення.
Внутрішні навчання ,проводити регулярні тренування з тактики, затримань, роботи в групі, переговорів та інших ситуацій, які можуть виникнути під час служби.
Внутрішні спецоперації , проводити нестандартні навчальні операції, щоб співробітники не просто їздили на тренування, а реально вчилися працювати командою та приймати рішення в RP-ситуаціях.
Нові RP-сценарії , постійно вигадувати нові ситуації, щоб діяльність СБУ не перетворювалася на одноманітну рутину. Хочу, щоб кожен тиждень у фракції відбувалося щось цікаве.

Головна моя мета зробити СБУ не просто фракцією, де працівники виконують норму, а активною, організованою та RP-орієнтованою структурою, в якій буде цікаво грати як новачкам, так і досвідченим співробітникам.

Вважаю, що мої головні переваги відповідальність, активність, комунікабельність, справедливість та бажання розвивати фракцію. Я готовий нести відповідальність за свої рішення та працювати на результат, а не заради самого звання.

Я готовий відповідально ставитися до своїх обов'язків та повністю присвятити себе розвитку фракції. Для мене ця посада це не просто високий ранг чи привілеї, а насамперед велика відповідальність за особовий склад та роботу всієї фракції.
У разі призначення я не планую просто перебувати на посаді. Я хочу бути активною частиною фракції, допомагати молодшому складу, організовувати цікаві RP-ситуації, тренування та спільні операції з іншими державними структурами.

11. Місто в якому живете: Одеса

12. Звання у організації: 3 порядкове

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
47
Реакції
49
Бали
207
Переглянути вкладення 440637

1. Ваш ігровий NickName, та ID: Мед Белфорд ID 11877
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: ТАК

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: ТАК

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ТАК був
Начальник УЗ

Полковник СБУ
Генерал СБУ
Полковник НПУ

Генерал НПУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: ( На обзвоні )

6. Ваш тег в Telegram: @MARABUNTA_MARABUNTA_69

7. Ваш логін в Discord: g.r.a.n.d696969
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 29 / Готовий

Розвиток якісного RP , хочу зробити акцент не просто на виконанні щоденної норми, а на створенні цікавих RP-ситуацій: розслідування, оперативні розробки, стеження, допити, пошук доказів та спільні операції.

Спільні спецоперації , регулярно проводити масштабні RP-ситуації спільно з НПУ, ЗСУ, ДСНС та іншими державними організаціями. Це дозволить не тільки розвивати СБУ, а й покращити взаємодію між фракціями.
Система мотивації , запровадити рейтинг активних співробітників за якісну роботу, участь у RP, спецопераціях та допомогу молодшому складу. Найкращі працівники отримуватимуть подяки, премії або інші доступні за правилами заохочення.
Внутрішні навчання ,проводити регулярні тренування з тактики, затримань, роботи в групі, переговорів та інших ситуацій, які можуть виникнути під час служби.
Внутрішні спецоперації , проводити нестандартні навчальні операції, щоб співробітники не просто їздили на тренування, а реально вчилися працювати командою та приймати рішення в RP-ситуаціях.
Нові RP-сценарії , постійно вигадувати нові ситуації, щоб діяльність СБУ не перетворювалася на одноманітну рутину. Хочу, щоб кожен тиждень у фракції відбувалося щось цікаве.

Головна моя мета зробити СБУ не просто фракцією, де працівники виконують норму, а активною, організованою та RP-орієнтованою структурою, в якій буде цікаво грати як новачкам, так і досвідченим співробітникам.

Вважаю, що мої головні переваги відповідальність, активність, комунікабельність, справедливість та бажання розвивати фракцію. Я готовий нести відповідальність за свої рішення та працювати на результат, а не заради самого звання.

Я готовий відповідально ставитися до своїх обов'язків та повністю присвятити себе розвитку фракції. Для мене ця посада це не просто високий ранг чи привілеї, а насамперед велика відповідальність за особовий склад та роботу всієї фракції.
У разі призначення я не планую просто перебувати на посаді. Я хочу бути активною частиною фракції, допомагати молодшому складу, організовувати цікаві RP-ситуації, тренування та спільні операції з іншими державними структурами.

11. Місто в якому живете: Одеса

12. Звання у організації: 3 порядкове

Реєстрування
21 Тра 2025
Дописи
32
Реакції
18
Бали
163
1788203278876.png
1788201832951.png
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Назар Ходзюк
  • 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
    3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
    4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Так був досвід на посаді полквоника ((на 05 сервері))
    5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Ходзюк
    6. Ваш тег в Telegram: @Tqwert27
    7. Ваш логін в Discord: nazarjan_
    8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 18/так
    1788202967272.png

1. Навчити особовий чіткій роботі щоб в незрозумілих ситуаціях вони знали що робити і не губилися

2. Робити цікаві затримання, щоб співробітникам було цікавіше брати участь в рп-ситуаціях
    3. Розповідати цікаві лекції які зв'язані з роботою
    4. Розмовляти з о/с щоб знати їхні бажання та пропозиції

5. Проводити побільше спец-операцій

1. Добре спілкуюсь з о/с

2. Знаю правила
    3. Був досвід на посаді та загалом довго часу перебуваю в фракції
    4. Сресостійкий

5. Справедливий
    1788203262960.png

11. Місто в якому живете: Ченстохова (Польща)
    12. Звання у організації: 8
    1788202331009.png

Давід Кардіналович

Полковник ЗСУ Давід Кардіналов
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Давід Кардіналович 13046

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так ознайомлений, мав досвід на лідерстві та заміснику лідера

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий та ознайомлений з наслідками.

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): так був досвід Полковника 3 рази в даній фракції, та Полковника ЗСУ 3 рази не кажучи про лідерські якості та терміни лідерства.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Давід

6. Ваш тег в Telegram: Serv1ntt

7. Ваш логін в Discord: serv1nt

8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 18 За потреби підтверджу

9.1. Зробити онлайн іспити для особового складу та перевіряти їх інструкторами НАСБУ та Керівним Складом.

9.2. Використовувати Інструктажі, закликати нових людей, зайнятися підготовкою будь якого роду військ.

9.3. Проводити лекції на теми ККУ, КПКУ, НПА, ІТТ, СІЗО, Конституції України, Закони про Службу Безпеки України.

9.4. Перестати проводити лекції на тему Коди, та ТЕН-КОДИ, М4, Субординація і т.д. Тому що вони базові і не мають ніякого значення для СБУ!

9.5. Проведення перевірок на заборонені речі в співробітників, наявність незаконного оберту зброї в цивільних осіб, спостерігати за діями в фракціях

9.6 Створити відділ СБУ проти внутрішньої корупції в органах влади, НПУ, ЗСУ, МОЗ, ЗМІ, ДСНС і звільняти, та за потреби садити в ІТТ.

9.7. Навчати членів оперативних органів СБУ тактичній підготовці, нараховувати бали служби, за які можуть получати премію Як грошову так і підвищенням за особливі якості.

9.8. Створення дошки Пошани для співробітників, задля визначення майбутніх офіцерів і кандидатів на посаду офіцера та керівничого складу, також можна використовувати як репутацію в СБУ.

9.9. Створення дошки Пошани для Керівничого складу та кураторство яке взяло командування ним, також перейняти сказане в 8 статі для 9-11 ранг.

9.10. Створення штрафних балів служби задля праці особового складу на вищому рівні аніж зараз.

9.11 Створення спеціалізацій - Снайпер, Штурмовик, Диверсант/Брічер, Розвідник, Марксман, Пілот.

10. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду ?: Маю певний досвід, Хочу бути Полковником щоб зайнятися фракцією і показати себе в найкращій формі Полковника СБУ, зайнятись особовим складом та дисципліною, очолити підрозділ і надати ідеї масивніші і кращі ніж можуть бути наразі та які я надав вам перед цим.

11. Місто в якому живете: Чернівці

12. Звання у організації: 10

З повагою до Генерала Василя Голобородько та слідкуючої адміністрації Держ! Давід Кардіналов.

Смертний

Козак
Реєстрування
12 Тра 2026
Дописи
40
Реакції
11
Бали
13

Вимоги від кандидата:
Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Вік від 15 років.
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
Мати мікрофон.
3 ранг в фракції

1. Ваш ігровий NickName, та ID:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік):

Примітка:
Спам, копіювання заявок - відмова
Банальні ідеї - відмова
Використання ШІ заборонюється!

Герб.jpg
1788202967272.png
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Левіус Смертний
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ні
Олексій
6. Ваш тег в Telegram: @SEDOY_inote
7. Ваш логін в Discord: vikonaiko_44906
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 42
9.1 Внутрішня реорганізація та підрозділи
9.2 Створення/Оновлення Спецінспекції (ВБ - Внутрішня Безпека):
9.3 Контроль за дотриманням субординації, статуту та запобігання корупції всередині СБУ та інших держструктур.

9.4 Спільні тренування з ЗСУ:
9.4.1 Відпрацювання взаємодії під час відбиття нападів.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: є можливість
11. Місто в якому живете: Ченстохова (Київ)
12. Звання у організації: 3
1788202967272.png
pidpus.pngГерб СБУ Київ.png

Тоні Житомирський

СБУ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
430
Реакції
286
Бали
179
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Тоні Житомирський | 85
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно
Західна Україна [02]

🇺🇦 [Депутат Міської Ради] 2025.03.12 - 2025.03.16
🇺🇦
[Адвокат Міської Ради] 2025.03.18 - 2025.03.29

Північна Україна [04]

👮‍♂️ [Майор СБУ] 26.12.2025 - 26.12.2025

Південна Україна [05]

🎥 [Керуючий Каналом ЗМІ] 20.06.2026 - 30.06.2026

Подільський Край [06]

🔰 [Полковник ДКВС — Куратор ОГШР] 18.12.2025 - 21.12.2025
🎥 [Заступник Деректора ЗМІ — Куратор TCH] 2025.02.06 - 2026.21.02
📹 [Керуючий Каналом ЗМІ — Керівник TCH] 2025.02.01 - 2025.02.06
📷 [Головний Редактор ЗМІ — Заступник Керівника TCH] 13.01.2025 - 19.01.2025
🧑‍🎓[Лейтенант СБУ — Заст. Керівника ДБР] 28.02.2026 - 04.03.2026
👮‍♂️[Майор СБУ — Заст.Керівника ДБР] 04.03.2026 - 11.02.2026
👮[Майор СБУ — Керівник ДБР] 11.02.2026 - 026.03.13
🚨[Майор ДСНС] 28.03.2026 - 28.03.2026

Чорноморський Край [07]

🔰 [Полковник ДКВС — Куратор ОГШР] 20.04.2026 - 06.05.2026
🚆 [Диспетчер УЗ] 06.05.2026 - 22.05.2026
👮‍♀️ [Майор НПУ — Командир ГСУ] 02.07.2026 - 11.07.2026
⚔️ [L CUPISIDE] 05.06.2026 - 23.06.2026

🕹️[Ігровий Помічник] 02.07.2026 - 11.07.2026
🎮 [Модератор] 11.07.2026 - 01.08.2026
🎮 [Молодший Адміністратор] 01.08.2026 - 22.08.2026
🎮 [Молодший Адміністратор | Слідкуючий ЗМІ] - 01.08.2026-03.08.2026
🎮 [Молодший Адміністратор | Слідкуючий Неоф] - 03.08.2026-22.08.2026
💫 [Адміністратор | Слідкуючий Неоф] 22.08.2026-03.09.2026

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар
6. Ваш тег в Telegram: @userrug8
7. Ваш логін в Discord: toni_zitomirskij
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 15,Звісно
День відкритих дверей СБУ
Показувати цивільним роботу фракції, проводити невеликі RP-заходи та агітацію для залучення нових кадрів.
Співпраця з іншими держ Орг
Проводити рейди на цр,проводити різні БП/ПП та цікаві спільні лекції та тренерування

Курси для Курсантів
Проводити новим співробітникам як правильно затримувати людей та шо для того потрібно
відігрувати разом зними /me /do /try для того шоб вони знали взагалаі як відігрувати правильно РП при затриманні

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Томущо я відповідальний вмію працювати в колективі та маю досвід
Варшава
3

Василь Голобородько

Лідер
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
235
Реакції
200
Бали
443
Розглянувши заявки на посаду Полковника виношу вердикт

Схвалені кандидати:

Левіус Смертний
Назар Ходзюк

Давід Кардиналович

Відмовлені:

Тоні Житомирський - Недовіра

Обзвон буде проведений о 17:00.
Кандидату поставити нікнейм по формі : [К/З-Л СБУ]
Бути присутнім у каналі очікування обзвону за 5 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі