В очікуванні ДСНС покращення

Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
9
Бали
58
Заявка на розвиток фракції ДСНС

Я вважаю, що на даний момент ДСНС є фракцією, де практично нічого не відбувається.

На момент написання цієї заявки я є чинним Підполковником ДСНС і хочу висловити думку всього складу ДСНС 06 сервера.

Ми хотіли б побачити більше різноманітності та можливостей для розвитку фракції.

Системні виклики

Хотілося б додати більше цікавих системних викликів, наприклад:

лісові пожежі;

пожежі бізнесів;

пожежі на АЗС;

пожежі житлових будинків;

обвали та руйнування будівель;

масштабні пожежі

Також хотілося б, щоб виклики мали різні рівні складності. Чим серйозніший випадок, тим більше підрозділів та спеціалізованої техніки необхідно для його ліквідації.

Нова техніка

Хотілося б розширити автопарк ДСНС та додати нові спеціалізовані автомобілі. Приклади бажаної техніки прикріплені нижче до заявки.

Нова техніка дозволила б урізноманітнити роботу підрозділів та зробити реагування на різні події більш реалістичним та цікавим.

Нові комплекти форм

Також просимо додати нові комплекти форм для співробітників ДСНС, щоб підрозділи могли використовувати різні варіанти екіпірування залежно від завдання та ситуації, що виконується.

Окремо хотілося запропонувати додати службовий дрон.

Зараз для контролю обстановки можна використовувати гелікоптери, проте дрон дозволив би оперативним підрозділам отримувати інформацію з повітря безпосередньо на місці події.

Дрон можна використовувати, наприклад, для:

розвідки території;

спостереження за великими пожежами;

оцінки обстановки під час обвалів будівель;

пошуку людей у важкодоступних місцях;

контролю території під час масштабних подій

Підсумок

Від імені складу ДСНС 06 сервера просимо розглянути можливість розширення фракції та додавання нових системних викликів, техніки, форм та безпілотних апаратів.

Ми хочемо, щоб ДСНС стала більш активною, різноманітною та цікавою фракцією, де у співробітників буде більше можливостей для повноцінного виконання своїх обов'язків та розвитку ігрового процесу.

Заздалегідь дякую за розгляд заявки!

ГВИНТОКРИЛИ
АВТО

Останнє редагування:

Антон Бензинович

Новий гравець
Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
3
Бали
158
Заявка на розвиток фракції ДСНС

Я вважаю, що на даний момент ДСНС є фракцією, де практично нічого не відбувається.

На момент написання цієї заявки я є чинним Підполковником ДСНС і хочу висловити думку всього складу ДСНС 06 сервера.

Ми хотіли б побачити більше різноманітності та можливостей для розвитку фракції.

Системні виклики

Хотілося б додати більше цікавих системних викликів, наприклад:

лісові пожежі;

пожежі бізнесів;

пожежі на АЗС;

пожежі житлових будинків;

обвали та руйнування будівель;

масштабні пожежі

Також хотілося б, щоб виклики мали різні рівні складності. Чим серйозніший випадок, тим більше підрозділів та спеціалізованої техніки необхідно для його ліквідації.

Нова техніка

Хотілося б розширити автопарк ДСНС та додати нові спеціалізовані автомобілі. Приклади бажаної техніки прикріплені нижче до заявки.

Нова техніка дозволила б урізноманітнити роботу підрозділів та зробити реагування на різні події більш реалістичним та цікавим.

Нові комплекти форм

Також просимо додати нові комплекти форм для співробітників ДСНС, щоб підрозділи могли використовувати різні варіанти екіпірування залежно від завдання та ситуації, що виконується.

Окремо хотілося запропонувати додати службовий дрон.

Зараз для контролю обстановки можна використовувати гелікоптери, проте дрон дозволив би оперативним підрозділам отримувати інформацію з повітря безпосередньо на місці події.

Дрон можна використовувати, наприклад, для:

розвідки території;

спостереження за великими пожежами;

оцінки обстановки під час обвалів будівель;

пошуку людей у важкодоступних місцях;

контролю території під час масштабних подій

Підсумок

Від імені складу ДСНС 06 сервера просимо розглянути можливість розширення фракції та додавання нових системних викликів, техніки, форм та безпілотних апаратів.

Ми хочемо, щоб ДСНС стала більш активною, різноманітною та цікавою фракцією, де у співробітників буде більше можливостей для повноцінного виконання своїх обов'язків та розвитку ігрового процесу.

Заздалегідь дякую за розгляд заявки!

ГВИНТОКРИЛИ
АВТО
За

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі