Розглянуто ОСК (перевидача) | T-656

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Старий Танкіст

Новий гравець
Реєстрування
22 Січ 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
58
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Максим Сафонов 94680
2. Ваш нікнейм та ID:Старий Танкіст 24711
3. Суть скарги:
Ця особа неодноразово ображала мою подругу, і в якийсь момент я не витримав та вирішив заступитися за неї, оскільки, наскільки мені відомо, вона нічого йому не говорила та не робила. Як я знаю, подібні ситуації з його боку відбувалися неодноразово. До того ж з його боку прямо звучали образи як у бік моєї подруги, так і в мій бік — на відео це чітко видно та чути. Також мені доводилося чути, що він неодноразово ображав інших гравців, проте не завжди отримував за це мут. Крім того, раніше він уже отримував(бан на 6000 днів) за скаргою, однак згодом термін покарання йому скоротили до 20 днів. Як я розумію, навіть попереднє покарання не допомогло йому переосмислити свою поведінку та зробити відповідні висновки. У зв’язку з усім вищезазначеним прошу розглянути ситуацію та видати йому відповідне покарання згідно з правилами, оскільки вважаю, що подібна поведінка не повинна залишатися без належної реакції.
4. Докази порушення (скріншот/відео):тиц
5. Дата та тайм-код порушення:03.09.2026

Реєстрування
5 Тра 2026
Дописи
42
Реакції
29
Бали
57
Вітаю, розлянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець [94680] Максим Сафонов отримує покарання у ввиді: Бан 1 день

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі