Зачинено Видалення клану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Konstantinovskiy1488

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
В мене видалили клан.
я Михайло Костянтинівськи. (id4535)
Клан DONBASSUA
Був видален клан , як сказали адміни із-за доган.
По перше Що рееструвати клан потрібно, я не знав, так як на момент створення клану таких правил не було.
По друге, я не знав , та не знайшов інформації що не можна бути в клані одному.
Тому велике прохання відновити клан.
P.S. ( я граю на цьому акаунті , і в цій грі, майже з самого початку існування гри. (можна побачити це за idгравця), це 3й клан що я створював, перші два були втрачені із-за того що довго не заходив, цей я створив і знов почав все з нулю , та прокачував його 7-8 місяців, і сьогодні бачу що його немає.
на що адміністрація каже 3/3 доган.
1. Невчасно заареестрований клан
2. невідповідна кількість людей
3. невідповідна кількість людей

Просто коли я створював вже цей клан. Не було таких правил. І мені не пояснили куди приходять догани, та чи приходять вони взагалі.
Я дуже багато вклав себе в Вашу гру, ну якщо цей клан не повернется, а для мене це вже не просто клан а 7 міцяців життя, і бажання відкрити цех "вітамінки", і тут видалення клану з такої причини, чесно відпадає бажання грати. Тим паче відповіді адмінів на сервері.
Мені б дуже не хотілося покидати Цю гру. Але в четверте я не хочу підійматися з колін знов. Тим паче я не впевнений в тому , що через пів року або через деякий час в мене знов не заберуть, все що я зароблю знову.
Дуже хочу почути справедливу відповідь. Гарного дня.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,612
Реакції
1,445
Бали
643
Вітаю
При зміні правил усі клани були повідомлені про їх оновлення
Незнання правил не звільняє від відповідальності

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі