Руслан Бубликов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 4 Вер 2025
- Дописи
- 75
- Реакції
- 92
- Бали
- 167
1. Ваш нікнейм та ID: Руслан Бубликов 223350
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал
3. Суть скарги:
Доброго вечора, хотів би подати скаргу на оскарження бану та скаргу на адміністратора.
Оскарження хотів би подати за те що мене відкинули за те що від мене не було виявлено а саме FD на зльоті, я вдарив гравця раптово один раз але після цього я написав відкат, після чого на мене залили скаргу на форум за NonRp дії, за цю скаргу я вже отримав покарання а на рахунок FD адміністратор відповів що його не було виявлено. Сьогодні я отримав бан та деморган за FD та NonRP хоча перед цим я вже отримував покарання. Прохання розблокувати так як я вже отримував покарання, та провести беседу з адміністратором.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
1. Скарга по котрій я отримав покарання та небуло виявлено FD : сюда
2. Скарга по якій мене заблокували та видали повторне покарання : сюда
5. Дата порушення: 3/09/2026
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал
3. Суть скарги:
Доброго вечора, хотів би подати скаргу на оскарження бану та скаргу на адміністратора.
Оскарження хотів би подати за те що мене відкинули за те що від мене не було виявлено а саме FD на зльоті, я вдарив гравця раптово один раз але після цього я написав відкат, після чого на мене залили скаргу на форум за NonRp дії, за цю скаргу я вже отримав покарання а на рахунок FD адміністратор відповів що його не було виявлено. Сьогодні я отримав бан та деморган за FD та NonRP хоча перед цим я вже отримував покарання. Прохання розблокувати так як я вже отримував покарання, та провести беседу з адміністратором.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
1. Скарга по котрій я отримав покарання та небуло виявлено FD : сюда
2. Скарга по якій мене заблокували та видали повторне покарання : сюда
5. Дата порушення: 3/09/2026