Розглянуто Покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стендофф Тюбикович

WarszawFamQ-100👹💕
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
75
Бали
266
1. Ваш нікнейм та ID: Стендофф Тюбикович 42785
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановнa адміністраціє проєкту!

Після невеликої перерви я вирішив повернутися до гри, проте виявив, що мій персонаж перебуває в деморгані на 6к хвилин із причиною non-RP нікнейм.

Я б хотів аргументовано оскаржити це покарання та попросити вашої допомоги. З ігровим іменем «Стендофф Тюбикович» я грав на сервері понад рік. Може більше, коли я свого часу змінював ім'я на цей варіант, адміністрація ще допомагала гравцям у таких ситуаціях і без проблем змінювала імена на відповідні формату. За весь цей час я неодноразово взаємодіяв з адміністрацією, мій нік був у всіх на виду, проте я не отримав жодного зауваження чи прохання його змінити. Мене покарали за однією скаргою саме тоді, коли я вже не був активним гравцем, хоча раніше, якби мене просто попередили, я б без проблем змінив його самостійно.

Зараз я опинився в ситуації, коли для виходу з деморгану та зміни нікнейму від мене вимагається вкладення реальних коштів, оскільки ігровим шляхом я цього зробити вже не можу. Мені здається вкрай несправедливим платити за те, що мій некоректний нікнейм протягом цілого року залишався поза увагою самої ж адміністрації. Більше того, я знаю випадки, коли моїм знайомим за таких самих обставин йшли назустріч — давали усне попередження та допомагали безкоштовно змінити ім'я на RP-формат.

Я хочу продовжити заходити та розвиватися на вашому проєкті. Прошу вас піти назустріч, зняти покарання та надати мені можливість змінити ім'я на відповідне правилам сервера без використання донату.

Сподіваюся на ваше розуміння, справедливість та лояльність до гравців. Заздалегідь дякую за відповідь!

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):тута
5. Дата порушення: 02.09.26

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,790
Реакції
961
Бали
409
Вітаю

Вас буде випущено з деморгану. У вас є час до 13.09, щоб змінити нікнейм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі