Розглянуто Грубість, говоріння кацапською мовою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Вінчестер

Новий гравець
Реєстрування
12 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм та ID: Віктор Вінчестер 10175
2. Нікнейм адміністратора: Заблокував Геннадій Фисенко
3. Суть скарги: Я їхав в мене карта не прогрузилась, і я вїхав в поліцейську машину, потім я остоновився, і написав вибачайте будь ласка я случайно вони потім викинули мене з машини і в наручники я зразу не поняв що відбувається. Потім везуть мене кажуть і нащо ти таке робиш? (тіпа нащо я втаранився на всій скорості в їх хотя в мене машина їде 400 а карта дуже довго прогружається) я сказав в мене карта не прогрузилась, потім другий говорить ну що наїздився російською мовою і грубить до мене мені це не понравилось (я засуджую російську мову) І на мене жб написав (Рейан Скат 14346) хотя це не я до його там казав а я казав до гравця (Павло Шухевичь 206) він до мене грубив російську мовою я сказав будь ласка не говоріть такою мовою він проігнорував, потім ми підїхали до НПУ він висаджує мене російською мовою щей не по РП, потім кажу хватить будь ласка а то буду сердитися я вже був злий, Потім Мене (Рейан Скат 14346) робить рп перевірку в НПУ, і потім той Павло Шухевичь 206, каже по російьски висказався до мене російською мовою і ще грубить до мене (потім я висказався оффтопом я не про гру казав а про його життя в реальному світі, а не в грі погрожування життю, потім той Рейан Скат 14346 виходить під час рп, потім ще далі забув сказати (ще коли мене завезли Павло Шухевичь 206 по російські каже (давай зделаем с ним фото), короче потім Рейан Скат 14346 Подумав що це я про його і він написав жб хотя мав написати жб Павло Шухевичь 206. Ну це реально нащо говорити та грубити під час рп щей +російською мовою я засуджую!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Знімок екрана 2026-09-02 222634.png

5. Дата порушення: 02.09.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,289
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Покарання видано вірно, оскільки ви написали оффотом, щоп риїдете і розправитель з людиною яка говорить росс. Це порушує наші правила, тому вам було видано покарання.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі