Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,542
Реакції
1,643
Бали
643
1770543382063.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Служби безпеки України (лідер СБУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
Схвалена RP біографія
Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Заявки приймаються до 10.09.2026, 23:59

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Сергій Квенті

Полковник ЗСУ | 03 Східна Україна
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
105
Реакції
149
Бали
443
1. Ваш ігровий NickName: Сергій Квенті
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: полковник
ДСНС ЗСУ СБУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сергій Квенті
6. Ваш тег в Telegram: sergiy_ukranie
7. Ваш логін в Discord: sergiy_winchester
8. Ваш справжній вік:17
9. Які у вас є ідеї для фракції: . Спільні заходи з іншими держорганізаціями.
Організовувати спільні тренування, операції та інші RP-заходи з НПУ, ЗСУ та іншими державними організаціями.
Покращення лекцій.
Проводити не стандартні лекції заради активності, а дійсно корисні та практичні заняття, які допоможуть співробітникам у роботі. Наприклад: як правильно діяти під час проведення спецоперації, правила роботи з інформацією, порядок взаємодії з іншими держорганізаціями, дії під час надзвичайних ситуацій та правильне ведення службової комунікації.
Щоденні завдання.
За можливості видавати співробітникам різні завдання на день, щоб підтримувати активність та не давати складу простоювати.
Покращення дисципліни.
Слідкувати за дотриманням правил та субординації. Порушення розглядати справедливо, незалежно від звання співробітника.
Допомога новим співробітникам.
Допомагати новобранцям швидше освоїтися в СБУ, пояснювати їм правила та особливості роботи.
Заохочення активних співробітників.
Відзначати тих, хто проявляє найбільшу активність, добре виконує свою роботу та допомагає розвитку фракції.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Вважаю, що я підходжу на цю посаду, тому що відповідальний, дисциплінований і вмію приймати рішення та вести за собою команду.
11. Місто, в якому живете:Лодзь
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут

Дмитро Батурінець

Екс- Полковник НПУ І Легенда НПУ
Реєстрування
21 Лис 2023
Дописи
18
Реакції
51
Бали
361
photo_2026-09-03_20-35-24.jpg

1.
Ваш ігровий NickName: Дмитро Батурінець #63233
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На посаді лідера ні, це гарна модливість отримати новий досвід
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро Проскура
6. Ваш тег в Telegram: diman01983
7. Ваш логін в Discord: sbuddmitroproskura_86449_82053
8. Ваш справжній вік: 16 (Дужее прошу виключення)

1. Впровадити систему наставництва для нових співробітників.

2. Впровадити планові та позапланові перевірки знань співробітників.

3. Організувати тематичні РП-дні для всього складу.

4. Організувати спільні операції з НПУ та іншими держ.структурами.

5. Впровадити більше реалістичних РП-ситуацій під час роботи.
Наприклад: перевірка підозрілої особи, супровід важливого чиновника або затримання злочинця.

6. Організувати день відкритих дверей — показати громадянам роботу СБУ.

7. Створити «День СБУ» — раз на тиждень проводити відкриті заходи для інших організацій.

8. Проводити благодійні заходи — співробітники СБУ можуть організовувати збір коштів для потреб МОЗ або інших організацій.

9. Організувати церемонії нагородження — публічно відзначати співробітників після великих заходів.

10. Створити систему обміну співробітниками на один день — наприклад, співробітник НПУ знайомиться з роботою СБУ, а СБУ — з роботою НПУ.

11. Створити підрозділи :
  • НАСБ — Національна академія Служби безпеки України. Головний вищий військовий навчальний заклад, який готує контррозвідників, фахівців із кібербезпеки та захисту інформації для сектору безпеки держави. [1, 2, 3]
  • ЦСО «А» — Центр спеціальних операцій «А» (неофіційно відомий як «Альфа»). Елітний антитерористичний та оперативно-бойовий спецпідрозділ СБУ, що виконує найскладніші бойові завдання на передовій та в тилу ворога. [1, 2, 3]
  • ДКР — Департамент контррозвідки СБУ. Ключовий підрозділ спецслужби, який займається протидією іноземному шпигунству, виявленням диверсантів, агентів ворожих спецслужб та захистом державної таємниці.
  • ДБР — Державне бюро розслідувань. Важливо: цей орган не входить до структури СБУ. Це окреме правоохоронне відомство, яке розслідує кримінальні провадження, де фігурують вищі посадовці, судді, правоохоронці та військовослужбовці (зокрема, злочини, вчинені самими співробітниками СБУ чи ЗСУ).
  • УВБ — Управління внутрішньої безпеки (або Головне управління внутрішньої безпеки — ГУВБ СБУ). Внутрішній «імунітет» спецслужби, який виявляє корупціонерів, зрадників, «кротів» та будь-які правопорушення серед чинних співробітників самого відомства.

• 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я вважаю, що підходжу на посаду Генерала СБУ, оскільки маю чітке бачення розвитку організації. Я готовий приділяти достатньо часу фракції, підтримувати дисципліну та активність складу, організовувати цікаві RP-заходи й покращувати взаємодію з іншими організаціями. Хочу зробити СБУ активною, організованою та цікавою фракцією для всіх її співробітників.
    11. Місто, в якому живете: Вільнянськ, Запорізька область
    12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць
    13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тиць

Сергій Батурінець

Екс- Полковник НПУ I Полковник СБУ
Реєстрування
13 Сер 2025
Дописи
55
Реакції
114
Бали
182
photo_2026-09-03_15-29-09.jpg

1. Ваш ігровий NickName: Сергій Батурінець
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Саме так Полковник НПУ, Полковник СБУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кравченко Сергій
6. Ваш тег в Telegram: @seergey_05
7. Ваш логін в Discord: profootballers20
8. Ваш справжній вік: 21

1. Академія та система навчання
-Створити чітку систему навчання для нових співробітників.
-Проводити регулярні лекції, тренування та перевірки знань.
-Спеціальні навчання та операції
2.Проводити спільні тренування між підрозділами СБУ:
-тактична підготовка;
-робота під час надзвичайних ситуацій;
-охорона важливих державних об'єктів;
3. Взаємодія з іншими фракціями
4. Налагодити постійну співпрацю СБУ з НПУ, НГУ, ДСНС та іншими державними структурами. Проводити спільні навчання, патрулювання, спецоперації та масштабні RP-заходи.
5. Дисципліна та субординація
Встановити єдині правила для всього особового складу. Керівництво повинно власним прикладом показувати дисципліну, адекватність та повагу до підлеглих.
6. Масове орієнтування
Проводити масові орієнтування
Для запобігання злочинності в Східній Україні

Я вважаю, що саме я гідний зайняти посаду лідера, оскільки маю достатню мотивацію, відповідальність та бажання розвивати фракцію. Для мене посада лідера — це не просто високий ранг чи статус, а насамперед велика відповідальність за весь колектив та його розвиток.

Я готовий приділяти достатньо часу фракції, контролювати роботу особового складу, підтримувати дисципліну та справедливе ставлення до кожного співробітника. Я вмію приймати важливі рішення, працювати в команді та вирішувати конфліктні ситуації без зайвих емоцій.

На посаді лідера я хочу створити активну, організовану та дружню фракцію, у якій кожен учасник матиме можливість розвиватися та отримувати нові звання й посади завдяки своїй активності та старанням. Планую регулярно проводити тренування, навчання, спільні заходи та цікаві RP-ситуації.

Також я готовий прислухатися до думки складу, адекватно сприймати критику та виправляти власні помилки. Вважаю, що хороший лідер повинен не лише вимагати дисципліни від підлеглих, а й власним прикладом показувати відповідальність, активність та професіоналізм.

Моя головна мета — зробити фракцію однією з найактивніших, організованих та авторитетних на сервері, забезпечивши стабільний розвиток як керівного складу, так і кожного співробітника.

11. Місто, в якому живете: Дніпро
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Сергій-Батурінець.440483/
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://imgpile.com/ru/m/MbKaAiv

Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
12
Реакції
19
Бали
158
1. Ваш ігровий NickName: Олежа Скиданчик ( подав заявку на зміну ніку на форумі)
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Нажаль ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олег Скиданчик
6. Ваш тег в Telegram: oleja7766
7. Ваш логін в Discord: oleg_342
8. Ваш справжній вік: 16 ( прошу виключення , через 4 місяці 17 )
1. Підвищення активності СБУ.
Проводити більше заходів, тренувань та спільних активностей, щоб склад був постійно залучений до роботи.
2. Регулярні тренування.
Частіше проводити тренування для співробітників, щоб вони краще знали свої обов’язки та могли злагоджено працювати в команді.
3. Покращення RolePlay.
Проводити більше цікавих RP-ситуацій та заходів, пов’язаних із роботою СБУ. Намагатися зробити їх не просто формальністю, а дійсно цікавими для складу.
4. Спільні заходи з іншими держорганізаціями.
Організовувати спільні тренування, операції та інші RP-заходи з НПУ, ЗСУ та іншими державними організаціями.
5. Покращення лекцій.
Проводити не стандартні лекції заради активності, а дійсно корисні та практичні заняття, які допоможуть співробітникам у роботі. Наприклад: як правильно діяти під час проведення спецоперації, правила роботи з інформацією, порядок взаємодії з іншими держорганізаціями, дії під час надзвичайних ситуацій та правильне ведення службової комунікації.
6. Щоденні завдання.
За можливості видавати співробітникам різні завдання на день, щоб підтримувати активність та не давати складу простоювати.
7. Покращення дисципліни.
Слідкувати за дотриманням правил та субординації. Порушення розглядати справедливо, незалежно від звання співробітника.
8. Допомога новим співробітникам.
Допомагати новобранцям швидше освоїтися в СБУ, пояснювати їм правила та особливості роботи.
9. Заохочення активних співробітників.
Відзначати тих, хто проявляє найбільшу активність, добре виконує свою роботу та допомагає розвитку фракції.
10. Більше внутрішніх заходів.
Проводити невеликі конкурси, перевірки знань, командні заходи та інші активності для особового складу.
11. Покращення взаємодії всередині СБУ.
Слідкувати за тим, щоб між співробітниками та керівним складом була нормальна комунікація. За необхідності допомагати вирішувати конфліктні ситуації.
12. Постійний розвиток.
Прислухатися до пропозицій співробітників та разом із лідером впроваджувати ті ідеї, які справді можуть покращити роботу СБУ.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний,стресостійкий та комунікабельний та покажу себе на самому ділі!
11. Місто, в якому живете: Івано-Франківськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-БІОГРАФІЯ-ОЛЕЖИ-СКИДАНЧИКА.440602/
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/gallery/YGRxw2Y

Георгій Морріс💎

Генерал СБУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
222
Реакції
282
Бали
264
beprrk---c16x9x50px50p--96240a191defd7d037ce42e22d67d584.jpg
1. Ваш ігровий NickName:
Георгій Морріс
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
Полковник НПУ,Полковник СБУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Георгій ((на обзвоні прізвище скажу))
6. Ваш тег в Telegram:
AsilbekForz
7. Ваш логін в Discord:
forz1k1305
8. Ваш справжній вік:
15((прошу виключення))

1-Запровадити Блокування рахунків наразі , у розділі МВС є "Заявки на блокування рахунків" на всіх серверах воно функціонує окрім нашого , це додасть можливості блокувати рахунки внаслідок відкритого КП на рахунок корупції тому це буде чудовим рішенням

2-Проведення перевірок фракцій та рейдів на ЦР

3-Покращення спільної роботи з НПУ

4-Створення спец.підрозділу СБУ , який буде внедрятися в клани та зливати інформацію про напади на ВЧ і тд.

5-Підвищити функціонал НАБУ , та припиняти корупційні схеми.

6-Створити канал " Досьє" де будуть зібрані досьє на осіб.

7-Посилити роботу НАБУ та ДБР щоб вони активніше виявляли корупційні схеми,правопорушення частіше відкривали КП та доводили справи до кінця.

8-Спрямування підрозділів на масові перевірки далекобійників , тобто масову перевірку логістичних документів водіїв та вилучення контрабандних товарів.

9-Зміцнити охорону державного кордону, посилити контроль на прикордонних ділянках та запобігати незаконному перетину кордону.

10-Збільшити кількість спецоперацій СБУ проти організованих злочинних груп.

Маю достатній досвід, адекватний, компетентний, відповідальний та вмію працювати з людьми.
11. Місто, в якому живете:

Харків
Тут
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Тут

Реєстрування
8 Вер 2026
Дописи
3
Реакції
13
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName: Єгор Тернопельский
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Нажаль ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Арсен Тригуба
6. Ваш тег в Telegram: @Sport_2026_Sport
7. Ваш логін в Discord iegorternopelskii
8. Ваш справжній вік: 19
9. Які у вас є ідеї для фракції:Пропоную проводити регулярні тренування, спільні патрулювання та навчальні заходи, запровадити систему премій для активних співробітників, щотижневий рейтинг та більше можливостей для кар'єрного росту. Також можна проводити спільні заходи з іншими фракціями та створити канал для пропозицій від складу. Це допоможе зробити фракцію активнішою та цікавішою для гравців.
10. Більше внутрішніх заходів.Пропоную проводити більше внутрішніх заходів для співробітників фракції: тренування, конкурси, спільні патрулювання, навчальні заходи та різноманітні змагання. Це допоможе зробити фракцію активнішою, згуртувати склад та підвищити інтерес до гри.
11. Покращення взаємодії всередині СБУ.

• проводити спільні тренування підрозділів СБУ;
  • організовувати щотижневі наради керівного складу та співробітників;
  • проводити навчальні операції та спільні завдання;
  • організувати спільні патрулювання та перевірки;
  • проводити тренування з координації дій під час спецоперацій;
  • створити систему швидкого обміну важливою інформацією;
  • проводити внутрішні конкурси між підрозділами;
  • запровадити спільні заходи для нових та досвідчених співробітників;
  • проводити розбір помилок після проведених операцій, щоб покращувати подальшу роботу.
12. Постійний розвиток.
  • Щотижня — проводити тренування та навчальні заходи для складу.
  • Раз на тиждень — проводити нараду, де обговорювати проблеми та пропозиції співробітників.
  • Кожні 2 тижні — організовувати спільну операцію або командне завдання.
  • Щомісяця — проводити внутрішній конкурс на найактивнішого співробітника з можливістю отримати премію або заохочення.
  • Постійно — контролювати дисципліну, активність та якість роботи складу.
  • За результатами місяця — аналізувати роботу фракції та визначати, що потрібно покращити.
Я вважаю, що можу зайняти посаду лідера СБУ, тому що готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків, підтримувати дисципліну та розвивати фракцію. Я хочу створити дружній і активний колектив, у якому кожен співробітник буде розуміти свої завдання та мати можливість розвиватися.

На посаді лідера планую регулярно проводити тренування, внутрішні заходи, наради та спільні операції. Також буду уважно ставитися до пропозицій складу, справедливо оцінювати роботу співробітників і заохочувати активних гравців.

Моя головна мета — зробити СБУ активною, організованою та згуртованою фракцією, яка буде якісно виконувати свої обов’язки та розвиватися разом із сервером.
11. Місто, в якому живете: Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання)

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,542
Реакції
1,643
Бали
643
Результати розгляду заявок на посаду лідера СБУ

Схвалені кандидати:

Сергій Батурінець
Георгій Морріс

Відмовлені кандидати:

Сергій Квенті - не відстояний термін на посаді заступника лідера
Олежа Скиданчик - не готові до співпраці на посаді лідера, покажіть себе на посаді заступника.
Дмитро Батурінець - мультиакаунти.
Єгор Тернопельский- Відсутня РП біографія, + ідеї написані через час GPT.

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації СБУ буде проведена 11.09.2026 о 20:30 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L СБУ].

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі