На розгляді 04 Server | Конкурсний відбір на посаду Лідера НПУ.

Віталій Буревій

ЗГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
133
Реакції
119
Бали
244

Заявки на посаду лідера "НПУ"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 16 років (виключення до 15)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
Натисніть, щоби розкрити...

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Тимур Ланькo

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,836
Реакції
1,749
Бали
643

1788454815982.png

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Тимур Ланько
2) Ваш ігровий рівень: 27 рівень
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
1. Лідер НПУ Д (04 сервер)
2. Лідер ЗСУ (03 сервер)
3. Лідер НПУ (06 сервер)
1. Покращити комунікабільність / відповідальність бійців.
2. Слідкувати за патрулями.
3. В регулярному часі проводити лекції / тренування / тощо..
4. Створити систему пермій, за виконання певної роботи.
5. Створити дошку пошан, куди попадають особливі співробітники фракції.
6. Проводити спільні заходи з іншими організаціями. ((РП))
7. Створити підрозділ ДВБ - Департамент внутрішньої Безпеки - створений для того, щоб очищати лави поліції від тих, хто вирішив наживатися на громадянах, а не служити їм, а також виявляти і протидіяти тим, хто порушує права самих поліцейських.
8. Створити підрозділ УПП - Управління патрульної поліції - його підрозділ має забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
9. Створити підрозділ КОРД - Корпус оперативно раптової дії - це штурмовий підрозділ, завданням якого в умовах бойових дій буде, нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп противника, затримання терористів, звільнення заручників.
10. Створити підрозділ АКПП - Академічний корпус патрульної поліції - підрозділ в якому новачки зможуть, ознайомитись з правила, підрозділами, патрулями та багато чого іншого...
11. Але більше уваги я хочу приділити до дисципліни. Дисципліна це - обличчя наших бійців та їх ставлення до нашої роботи! Також робити як умога більше цікавих та активних тренувань. Розвивати нашу організацію в шляхах грамотності та готовності до подій! Підвищувати / понижувати / звільняти / робити набори в фракцію . І це все в максимально регулярному часі! Ну і саме головне це: розвинути фракцію у знанні РП. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом. Привчати бійців до базових знань РП.
Запровадження програми "Поліцейський друг". Ця програма передбачає залучення школярів до співпраці з поліцією, проведення зустрічей, тренінгів та інтерактивних заходів, щоб зміцнити довіру і сприяти взаєморозумінню між поліцією та молоддю.
12. Організація спільних заходів з громадськістю. Це можуть бути відкриті дні, ярмарки безпеки, спортивні турніри або інші заходи, які допоможуть поліції та громаді поближче познайомитися, спілкуватися і вирішувати питання разом.
1.Компетентний.
2.Цілеспрямований.
3. Справедливий.
4. Сміливий.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Святослав
2) Ваш тег в Telegram: @kreox0
3) Ваш тег в Discord: @shadow_xx11
4) Ваш справжній вік: 16 років
Click

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
45
Реакції
49
Бали
207
1788608787235.png

1) Ваш ігровий NickName: Рей Белфорд

2) Ваш ігровий рівень: 29

3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Саме так

4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Саме Так

04 Сервер :

З/L Укрзалізниця

L-Укрзалізниця
З/L- СБУ
З/L-СБУ
L- СБУ
З/L-НПУ
L-НПУ

З/L- НПУ

Покращення системи навчання.
Запровадити регулярні навчання для особового складу: тактика затримання, правильне проведення перевірок, робота під час масових заходів, переговори та взаємодія з іншими державними структурами.
Регулярні патрулювання.
Організувати спільні патрулі по місту, щоб співробітники НПУ постійно були присутні на вулицях та оперативно реагували на порушення

Взаємодія з ЗСУ ,СБУ
Супровід БК
Швидкі реагування на виклики
Запровадити Діючі та нові підрозділи НПУ
Контроль Трафік -Стоп
Рейди по цивільних дорогах та шляхах
чергування на держ , військових та цивільних спорудах
Тренування
навчання
покращення стрілецьких навичок

покращення бази знань новоприбулих офіцерів.
Спільні операції з іншими фракціями.
Проводити спільні навчання та операції з СБУ, ДСНС, медиками та іншими державними структурами. Це допоможе покращити взаємодію між фракціями.

Посилити контроль за дотриманням службової дисципліни.

Я хочу зробити НПУ не просто фракцією, де люди отримують зарплату та звання, а справжнім згуртованим колективом, у якому кожен розуміє свої обов'язки, розвивається та отримує задоволення від RP-процесу.

Я готовий приділяти достатньо часу фракції, підтримувати дисципліну, стежити за активністю співробітників та створити сильний і дружній колектив. Я хочу, щоб кожен працівник НПУ розумів свої обов'язки, мав можливість розвиватися та отримував задоволення від RP-процесу.

Також я готовий прислухатися до думки особового складу, розглядати конструктивні пропозиції та вирішувати конфліктні ситуації справедливо. Моя головна мета — зробити НПУ активною, організованою та цікавою фракцією, де буде присутня якісна рольова гра.
Я не обіцяю неможливого, але гарантую готовність працювати, розвивати фракцію та доводити свої слова діями.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: ( Іван )
2) Ваш тег в Telegram:
@MARABUNTA_MARABUNTA_69
3) Ваш тег в Discord : g.r.a.n.d696969
4) Ваш справжній вік: ( 10.04.1996)
Біографія

Вкладення

• 1788608729865.png
    1788608729865.png
    731 Кб · Перегляди: 6
Останнє редагування модератором:

Артем Росток

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
125
Реакції
98
Бали
431

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Артем Росток
2) Ваш ігровий рівень: 25-26
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так, неодноразово

1. Зробити більш досконалою систему підвищення, щоб для нових співробітників не було так тяжко підвищуватися.

2. Додати нові підрозділи, наприклад: ДСР, БЕБ, ТОР та ще декілька спеціалізованих бойових підрозділів, завдяки яким можна буде забезпечити безпеку для всіх громадян нашої держави.

3. Додати нові тренування та лекції в нашу фракцію, щоб співробітники не постійно слухали лекції лише по типу «Коди та Тен-Коди», а й ті, які знадобляться в реальних випадках під час виконання своїх службових обов’язків або затримання небезпечних злочинців.

4. Зробити склад НП України більш комунікабельним.

5. Робити для особового складу більше практичних завдань, наприклад: рейд на ЦР або штурм будівлі, щоб вони вміли правильно відпрацьовувати дії під час таких спецоперацій.

6. Зробити цікаве тренування для всієї НПУ: після закінчення робочої зміни або в обідню / вечерню перерву виїжджати на страйкбол і покращувати свої навички стрільби.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Павлов Артем
2) Ваш тег в Telegram: @artemka_k0
3) Ваш тег в Discord:artemka.k0
4) Ваш справжній вік: 17+ :)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: klik

[04 Legendary times]

[ Міністр МВС 2024.06.28 - 2024.08.08 ]
[ Полковник CБУ Д 2024.02.29 - 2024.03.17]
[ Підполковник СБУ Д 2024.04.09 - 2024.05.26]
[ Підполковник НПУ Д 2024.11.17 - 2024.11.27]
[Керівник ТОР 2024.11.18 - 2024.11.27]
[ Майор ДКВС 2025.04.22 - 2025.04.26]
[Підполковник ДКВС 2025.04.26 - 2025.05.11]
[Керівник " ЦСП " ОМЕГА 2025.04.22 - 2025.05.11]
[Підполковник ЗСУ 2025.08.13 - 2025.08.18]
[ Зам Керівника ГУР 2025.08.13 - 2025.08.18]
[Полковник ДКВС 2025.08.18 - 2025.08.31]
[Голова Парламенту 2025.09.02 - 2025.09.18]
[ Полковник CБУ 2025.10.12 - 2025.10.25]
[ Полковник CБУ 2026.07.05 - 2026.02.06]

[ Генерал CБУ 2026.02.06 - 2026.06.24]

Артем Малиновський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
149
Реакції
142
Бали
403

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Артем Малиновський.
2) Ваш ігровий рівень: 27.
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так.
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так.
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так. Лідер: ДКВС,НПУ,СБУ,ЗСУ заступник: НПУ,ДКВС,ЗСУ,СБУ (по декілька разів заступником в цих фракціях, лідером по одному терміну у всіх вказаних організаціях) (північна Україна)

Мої основні ідеї щодо розвитку НПУ:

1. Створення якісної системи навчання — підготовка нових співробітників, регулярні лекції, практичні заняття та атестації.
  2. Посилення патрульної служби — збільшення кількості активних екіпажів, регулярне патрулювання міст та контроль роботи особового складу.
  3. Впровадження системи мотивації — заохочення найбільш активних та дисциплінованих співробітників преміями, подяками та кар'єрним ростом.
  4. Розвиток спеціальних підрозділів — проведення регулярних тренувань та створення якісної системи підготовки до складних ситуацій.
  5. Покращення взаємодії з іншими державними структурами — проведення спільних навчань, операцій та службових заходів із СБУ, ЗСУ, ДСНС та іншими фракціями.
  6. Прозора система кар'єрного росту — підвищення співробітників за результатами роботи, активністю, дисципліною та якістю а не лише за термін служби.
  7. Регулярні -заходи — організація навчань, спецоперацій, перевірок, охорони важливих об'єктів та інших заходів, які зроблять службу в НПУ цікавішою.
  8. Посилення дисципліни та внутрішнього контролю — контроль роботи підрозділів, регулярні звіти та справедливе реагування на порушення.
Головна мета — зробити НПУ не просто фракцією, де співробітники отримують зарплату та звання, а організованою, активною та професійною державною структурою, яка створює якісну атмосферу для роботи в організації.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Маю досвід у керуванні та організації роботи особового складу. Готовий приділяти достатньо часу НПУ, підтримувати дисципліну, розвивати підрозділи та створювати якісну та професійну роботу. Моя мета — зробити НПУ активною, організованою та професійною фракцією.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Малиновський.
2) Ваш тег в Telegram: @senor_fuego
3) Ваш тег в Discord: @senor_._fuego
4) Ваш справжній вік: 21.
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: перейти (очікую схвалення)

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
581
Реакції
356
Бали
478
Вітаю, шановні кандидати на посаду Лідера НПУ!
Схвалені кандидати:
Тимур Ланько
Рей Белфорд
Артем Росток
Артем Малиновський.

Відхилені кандидати:
немає

Очікуємо вас 12.09.2026 в Discord каналі UKRAINE GTA 04 - Очікування обзвону о 20:00 Мати приставку [K-L НПУ] Ім'я Прізвище

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі