Розглянуто Даня Кримський [62298] № 160

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Бадоєв.

Полковник ЗСУ
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
67
Реакції
59
Бали
366
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Даня Кримський [62298] : Влад Музикант [69328]
2. Ваш нікнейм та ID: Дмитро Бадоєв [37223]
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: ЗСУ : ЗСУ
4. Суть скарги: 62298 почав мене бити за те що я не хотів від нього відходить, в подальшому за цеж і був затриманий. (Це не є ТК томущо гравец перший почав завдавати мені шкоди це видно на фіксації. Коли був затриманий його друг 69328 в діскорді почув стріляй по ньому, та коли людина була у моєму супровіді він відкрив вогонь:

5.21.1. "Перетяг RP ситуації" - Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, відігравати речі, які не могли з'явитись у вас з рівного місця. | Мут 30-90 хвилин (Рекрут звільнив з кайданок людину хоча ключів у нього не було)
6.28.
"Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин (62298)
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин (видно на скріншотах)

Правила державних організацій​

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

також не рахую що мої слова: "Щож ти так, батько тобі життя подарував а ти так про нього." не є згадуванням родичів, оскільки людина хотіла вивести мене на конфлікт а замість конфлікту просто сказал ці слова. (В випадку якщо адміністрація вважає що це порушення згодний понести покарання.)

"Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів

5. Докази порушення (скріншот/відео):"Відео" "Фото"
6. Дата та тайм-код порушення: 05.09.2026 15:40 +-

Останнє редагування:

Олексій Горобчик

Адміністратор | Південна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Жов 2024
Дописи
92
Реакції
89
Бали
207
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт

Гравець Влад Музикант [69328] Отримує 30 також отримує догану

6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн

Гравець Дмитро Бадоєв [37223] отримує деморган на 20 хв

6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі