𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝
𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Михайло Малюк
2. Ваш нікнейм та ID: Валера Мотоблок
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
Хочу поскаржитися на адміністратора Михайла Малюка [44833] та прошу перевірити його дії щодо можливого упередженого ставлення до клану ExsideFamQ, а також на предмет порушення п. 6.36 «Злив особового складу».
Протягом певного часу Михайло Малюк неодноразово подавав скарги саме на представників ExsideFamQ, через що складається враження про підвищену та необ'єктивну увагу до нашого клану.
Серед таких скарг:
2. Ваш нікнейм та ID: Валера Мотоблок
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
Хочу поскаржитися на адміністратора Михайла Малюка [44833] та прошу перевірити його дії щодо можливого упередженого ставлення до клану ExsideFamQ, а також на предмет порушення п. 6.36 «Злив особового складу».
Протягом певного часу Михайло Малюк неодноразово подавав скарги саме на представників ExsideFamQ, через що складається враження про підвищену та необ'єктивну увагу до нашого клану.
Серед таких скарг:
При цьому частину скарг було відхилено через відсутність порушення або недостатню кількість доказів.
Також прошу перевірити інформацію щодо затримань учасників ExsideFamQ, повторних перевірок та інших адміністративних дій щодо представників клану. Хотілося б зрозуміти, чи всі ці дії були об'єктивними та мали достатні підстави.
Окремо прошу перевірити, чи не було навмисного зливу інформації щодо складу клану або його учасників, що могло б підпадати під п. 6.36.
Я не стверджую, що порушення вже доведене, тому прошу саме провести повну перевірку логів, історії дій та взаємодії адміністратора з учасниками ExsideFamQ.
Прошу:
Також прошу перевірити інформацію щодо затримань учасників ExsideFamQ, повторних перевірок та інших адміністративних дій щодо представників клану. Хотілося б зрозуміти, чи всі ці дії були об'єктивними та мали достатні підстави.
Окремо прошу перевірити, чи не було навмисного зливу інформації щодо складу клану або його учасників, що могло б підпадати під п. 6.36.
Я не стверджую, що порушення вже доведене, тому прошу саме провести повну перевірку логів, історії дій та взаємодії адміністратора з учасниками ExsideFamQ.
Прошу:
- Перевірити дії Михайла Малюка [44833].
- Перевірити можливе упереджене ставлення до ExsideFamQ.
- Перевірити затримання та інші адміністративні дії щодо учасників клану.
- Перевірити можливе порушення п. 6.36.
- У разі підтвердження порушення — притягнути адміністратора до відповідальності.
Дякую за розгляд скарги.
5. Докази порушення (скріншот/відео): Вище
6. Дата та тайм-код порушення: 05.09.2026
5. Докази порушення (скріншот/відео): Вище
6. Дата та тайм-код порушення: 05.09.2026