ЗАЯВА НА ПОСАДУ ПОЛКОВНИКА
1. Ваш ігровий NickName:
Олексій Ермаченков
2. Чи ознайомлені ви з правилами?:
Так, з усіма правилами ознайомлений та готовий їх дотримуватися.
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так,завжди готовий
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Ігрового досвіду на керівних посадах у мене немає, проте маю значний практичний досвід військової служби.
З 2020 року проходив строкову військову службу у складі 25-ї окремої повітрянодесантної бригади. З 2022 року продовжив службу у складі 3-ї окремої штурмової бригади.
За час служби отримав практичні навички та досвід у роботі зі штатним озброєнням, наземною технікою, організації та проведенні інструктажів, а також підготовці військовослужбовців до виконання поставлених завдань.
Також маю досвід у проведенні заходів бойової підготовки, підготовці особового складу до дій у складних умовах та виконанні завдань у зоні бойових дій.
За виконання службових завдань був відзначений державною нагородою Президента України за оборону України. За час служби отримав три поранення. Наразі за станом здоров'я звільнений зі служби.
Попри відсутність саме ігрового керівного досвіду, вважаю, що отримані під час служби знання, дисципліна, відповідальність, уміння працювати в команді та організовувати особовий склад допоможуть мені гідно виконувати обов'язки на посаді Полковника.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Олексій Ермаченков
6. Ваш тег у Telegram:
Slimona_2000
7. Ваш логін у Discord:
tayron_8888
8. Ваш справжній вік:
26 років
9. Які у вас є ідеї для фракції?:
У першу чергу хочу зробити акцент на дисципліні, порядку та розвитку особового складу. Вважаю, що добре організована фракція повинна мати чіткий розпорядок та постійну підготовку військовослужбовців.
1. Дисципліна та порядок.
Планую запровадити щотижневий розпорядок дня з чітким графіком проведення навчань, тренувань, патрулювань та інших заходів. Це допоможе організувати особовий склад і зробити роботу фракції більш структурованою.
2. Навчання військовослужбовців.
Хочу регулярно проводити навчання, щоб особовий склад отримував нові знання та покращував свої навички. Зокрема:
тактична підготовка;
тактична медицина за алгоритмом MARCH;
навчання роботі з наземними роботизованими комплексами;
ознайомлення з різними видами озброєння та військової техніки;
відпрацювання командної взаємодії;
заняття з тактики та основ військової підготовки.
3. Практичні тренування та заходи.
Планую проводити різноманітні RP-заходи та тренування, які дозволять військовослужбовцям застосовувати отримані знання на практиці:
звільнення заручників;
патрулювання територій;
навчальні операції;
парашутно-десантні заходи;
тренування із зачистки будівель;
відпрацювання штурмових дій у рамках ігрового процесу;
навчання тактичному переміщенню та взаємодії підрозділів.
4. Розвиток підрозділів.
Хочу приділити увагу кожному підрозділу та зробити так, щоб військовослужбовці мали можливість розвиватися, отримувати нові навички та підвищувати свою кваліфікацію.
5. Різноманітність ігрового процесу.
Моя мета — зробити фракцію не просто місцем для отримання звання, а активною та цікавою структурою, де регулярно проводяться навчання, операції, патрулювання та спільні заходи.
Головним завданням для себе бачу створення дисциплінованої, організованої та активної фракції, де кожен військовослужбовець буде розуміти свої обов'язки та матиме можливість розвиватися.
1. Розвиток підрозділу.
Хочу приділити увагу кожному підрозділу та зробити так, щоб військовослужбовці мали можливість розвиватися, отримувати нові навички та підвищувати свою кваліфікацію.
2. Підготовка особового складу.
Вважаю підготовку особового складу одним із головних напрямків розвитку фракції. Планую регулярно проводити теоретичні та практичні заняття, щоб військовослужбовці не лише знали свої обов’язки, а й могли якісно застосовувати отримані знання під час RP-процесу.
Основний акцент хочу зробити на тактичній підготовці, тактичній медицині за алгоритмом MARCH, роботі з озброєнням і технікою, взаємодії між підрозділами, а також розвитку командної роботи.
Окрім стандартних навчань, планую проводити різноманітні практичні заходи: патрулювання територій, навчальні операції, звільнення заручників, парашутно-десантні заходи, тренування із зачистки будівель та інші RP-ситуації.
Моя мета — зробити підготовку регулярною та цікавою, щоб особовий склад постійно отримував нові знання, розвивав свої навички та був готовий якісно виконувати поставлені завдання.
3. Дисципліна.
Вважаю дисципліну одним із найважливіших факторів успішної роботи фракції. Планую контролювати дотримання статуту, субординації та внутрішніх правил. При порушеннях — реагувати відповідно до ситуації та правил, без упередженого ставлення. Також хочу, щоб особовий склад розумів не тільки свої права, а й обов'язки та відповідальність за свої дії.
4. Спільні RP-заходи.
Планую регулярно організовувати спільні RP-заходи з іншими державними структурами. Це можуть бути спільні навчання, патрулювання, операції, тренування та інші ситуації, які сприятимуть взаємодії між фракціями. Вважаю, що такі заходи зроблять ігровий процес цікавішим та допоможуть покращити взаємодію між співробітниками різних структур.
5. Активність фракції.
Хочу підтримувати постійну активність особового складу та зробити так, щоб у фракції регулярно відбувалися цікаві заходи. Планую проводити навчання, тренування, патрулювання, різноманітні RP-ситуації та внутрішні заходи. Головна мета — щоб військовослужбовці не просто перебували у фракції, а були залучені до її розвитку та ігрового процесу.
6. Справедливе керівництво.
У керуванні хочу дотримуватися принципу справедливості та однакового ставлення до всього особового складу. Для мене не має значення посада, звання чи особисті знайомства — оцінювати військовослужбовців потрібно за їхньою роботою, дисципліною та ставленням до своїх обов'язків.
Також готовий вислуховувати пропозиції та зауваження від особового складу, адже вважаю, що хороше керівництво — це не лише контроль, а й уміння працювати з людьми та вести колектив до спільного результату.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
Вважаю, що можу бути гідним кандидатом на посаду Полковника завдяки своєму життєвому та військовому досвіду, дисциплінованості й відповідальному ставленню до поставлених завдань.
Я не маю великого досвіду саме на керівних посадах в ігровому процесі, проте маю практичний досвід військової служби, де навчився працювати в колективі, дотримуватися дисципліни, виконувати поставлені завдання та відповідати за свої рішення.
Хочу використати цей досвід для розвитку фракції: підтримувати порядок і дисципліну, займатися підготовкою особового складу, проводити цікаві та корисні RP-заходи, розвивати підрозділи та покращувати взаємодію з іншими державними структурами.
Я не ставлю собі за мету отримати посаду лише заради звання. Для мене Полковник — це насамперед відповідальність за особовий склад, організацію роботи та розвиток фракції. Готовий приділяти час фракції, працювати над помилками та прислухатися до конструктивної критики.
Хочу показати себе не словами, а конкретними діями та результатом. Готовий докласти максимум зусиль, щоб фракція була дисциплінованою, активною та цікавою для всього особового складу.
11. Місто, в якому живете:
Київ
12. Ваше звання у фракції:
3