В очікуванні Скарга виключно Олегу Галицькому,Серго Голд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
310
Реакції
691
Бали
508
1. Ваш нікнейм та ID:Андрій Вербицький
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький,Серго Голд
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація. Хочу звернути увагу на декілька моментів, які, на мою думку заважають нормальній роботі ЗМІ.
1. Правило 5.12.3
5.12.3. Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті про продаж рухомості/нерухомості/майна з 11:00 до 21:00, поза цим часом — дозволена раз на 3 хвилини.
Покарання: мут до 45 хвилин.
Примітка: завуальована реклама по типу «У кого є БМВ?» і тому подібне карається згідно пункту вище. Не є порушенням уточнення ціни товару.
Я вважаю, що встановлений графік негативно впливає на роботу фракції ЗМІ. Робочий день співробітників ЗМІ триває з 09:00 до 21:00.
Пропоную змінити часові рамки заборони на рекламу з 09:00 до 00:00.

Це дозволило б ЗМІ отримати більше оголошень для роботи, а співробітникам мати додаткову мотивацію працювати.

2. Правила редагування оголошень (П.Р.О.)
В правилах редагування оголошень є такий текст:
Кожного дня ТОП-співробітник по оголошенням отримує премію у розмірі 100.000 грн.
Але на даний момент ця премія системно наскільки я бачу не видається. Через це сама таблиця ТОП співробітників втрачає сенс, тому що співробітники стараються зайняти певні місця, але винагороди за це немає.
Прошу звернути на це увагу і виправити дану таблицю і добавити винагороди як вказано в правилах, або змінити текст правил щоб він відповідав тому як система працює зараз.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):5.12.3,Графік роботи державних організаціях,Правила редагування оголошень
5. Дата порушення:07.09.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі