В очікуванні НПУ | №361 | 69.1 ККУ | OPEN

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192
1788869280356.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 07/09/26.
Головний слідчий: Денис Квікі.
Слідча група: Денис Квікі.
ОПИС

07.09.2026 приблизно о 19:33 мною було затримано громадянина Марсік Уікк, який посягав на моє життя.

Під час проведення санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено 82 предмети, зовні схожий на алкогольний напій та зовні схожу зброю на калібр М4 16 предметів.

Вилучені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.

Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 82 вилучені предмети є алкогольними напоями та 16 предмети є М4.

Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.

Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Марсік Уікк, ID № 37833.

Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє життя, та вилучено 82 предмет алкогольних нопоїв та зовні схожу зброю на калібр М4 16 предметів.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Марсік Уікк
Статус: Затриманий
Додаткова інформація: відсутня

ДОКАЗИ
Доказ №1 -Проведення обшуку.
Доказ №2 -Експертиза на алкогольні напої.
Доказ №3 -Експертиза на карабін М4.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.

Підполковник- Денис Квікі
Підпис: D.Kviki​

Останнє редагування модератором:

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192
1788869307772.png
Подільсикй край, КИЇВ,
НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ.
07/09/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Підполковник Національної Поліції України Денис Квікі, доповідаю про те, що 7 вересня 2026 року приблизно о 19:33 мною в місті Києві було затримано громадянина Марсік Уікк (ID № 37833), який на момент затримання посягав на моє життя.
Затримання було здійснено у встановленому законодавством порядку. Після затримання було проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено 82 предмет, зовні схожий на алкогольні напої та 16 предмет, зовні схожий на карабін М4.
Вилучені предмети були належним чином зафіксовані, упаковані та опечатані відповідно до встановленого процесуального порядку, після чого направлені на експертне дослідження з метою встановлення їхніх характеристик, походження та складу.
Згідно з висновком проведеної експертизи встановлено, що всі 82 вилучені предмети є алкогольними напоями та 16 вилучені предмети є зброєю М4.
За результатами проведених процесуальних дій зазначені предмети долучено до матеріалів кримінального провадження як речові докази для подальшого процесуального розгляду та прийняття відповідних процесуальних рішень.
Про зазначені обставини доповідаю для відома та подальшого реагування в установленому порядку.
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація/Фотофіксація

Доказ №1 - У ході проведення обшуку було виявлено та вилучено 82 предмет, зовні схожий на алкогольні напої та 16 предмет, зовні схожий на карабін М4.
Доказ №2 -Експертиза на алкогольні напої.
Доказ №3 -Експертиза на карабін М4.

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого відповідною статтею 69.1 ККУ.

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192
1788869566772.png

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Підполковник НПУ Денис Квікі, розглянувши повідомлення про злочин №361, що надійшло від Підполковника Дениса Квікі, а також матеріали первинної перевірки,
ВСТАНОВИВ:

ОПИС
Я, Підполковник Національної Поліції України Денис Квікі, доповідаю про те, що:
7 вересня 2026 року приблизно о 19:33 працівником НПУ м. Києва було затримано громадянина Марсік Уікк (ID № 37833), який на момент затримання посягав на моє життя.
Після затримання, відповідно до вимог чинного законодавства, було проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено 82 предмет, зовні схожий на алкогольні напої та 16 предмет, зовні схожий на калібр М4.
Вилучені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Згідно з висновком проведеної експертизи встановлено, що всі 82 вилучені предмети є алкогольними напоями та 16 вилучені предмети є зброєю М4.
Вказані речові докази долучено до матеріалів кримінального провадження для подальшого процесуального розгляду.

ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею 69.1 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192
1788869586809.png
Особа, будучи належним чином повідомленою шляхом вручення повістки про виклик із зазначенням дати, часу та місця явки, у встановлений термін до органу досудового розслідування не прибула. Відомостей про поважні причини неявки або неможливість прибуття від громадянина Маркушу Зеленського не надходило. Факт неявки за викликом було належним чином зафіксовано та долучено до матеріалів кримінального провадження №361.

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192
1788869602557.png

Подільсикй край, КИЇВ,
НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ.
07/09/26.

ПОСТАНОВА
п
ро передачу кримінальної справи до прокуратури​

Я, Підполковник ГУ НП м.Київ - Денис Квікі, розглянувши матеріали кримінальної справи №361, під страхом лжесвідчення​

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.​

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №361 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.​

Підполковник- Денис Квікі​

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі