Розглянуто для ГА та ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
25
Реакції
18
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Влад Північний
2. Нікнейм адміністратора: згс держ та ГА
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація та керівництво НПУ!

Я, Влад Північний, хочу подати оскарження щодо мого зняття з посади через втрату довіри.

Насамперед хочу щиро визнати свої помилки. Я розумію, що мої слова та вчинки могли негативно вплинути на ставлення до мене з боку керівництва, колег та інших гравців. Я не збираюся перекладати відповідальність на когось іншого або вигадувати виправдання — я визнаю, що був неправий.

Особливо хочу попросити вибачення у всіх, кому я говорив погані речі, кого міг образити своїми словами чи поведінкою. Можливо, у той момент я не замислювався над наслідками своїх слів, але зараз повністю розумію, що така поведінка не відповідає людині, яка хоче перебувати на відповідальній посаді в НПУ.

Я не очікую, що після одного оскарження мені одразу повернуть довіру. Довіру неможливо вимагати — її потрібно заслужити. Саме тому я готовий доводити свої зміни не словами, а своєю подальшою поведінкою.

Якщо мені буде надана можливість повернутися на посаду, я готовий:

• дотримуватися субординації та правил НПУ;
  • поважати керівництво та кожного співробітника;
  • не допускати повторення подібних ситуацій;
  • відповідально ставитися до своїх обов'язків;
  • контролювати свої емоції та слова;
  • своїми діями поступово відновлювати довіру до себе.
Я розумію, що рішення про моє повернення залежить виключно від керівництва. Я не вимагаю особливого ставлення та не вважаю, що моя посада мені «належить». Я лише прошу дати мені шанс виправити свої помилки та показати, що я здатний змінитися.

Для мене НПУ — це не просто посада чи звання. Я хочу знову бути частиною колективу та працювати на благо організації, але вже з іншим ставленням до своїх обов'язків, колег і керівництва.

Ще раз прошу вибачення у всіх, кого я образив або підвів, та прошу керівництво розглянути моє оскарження і, за можливості, надати мені шанс повернути втрачену довіру.

Я готовий почати з нуля та довести своїми діями, що цей шанс був наданий не даремно.

З повагою, Влад Північний.

Віталій Буревій

ЗГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
133
Реакції
119
Бали
244
Вітаю!
Враховуючи ваші останні порушення, ми не готові з вами співпрацювати на керівних посадах.
Проявіть себе у молодшому складі в організаціях та переподайте оскарження пізніше.
Сподіваємось, у майбутньому наше рішення зміниться.

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,790
Реакції
961
Бали
409
Вітаю
Відповідь була надана ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі