Розглянуто на розгляд Керівнику проекту, або Спец.адміну/ ГА Алекс Шнайдер не розглядати дану скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франік

Козак
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
12
Реакції
11
Бали
357
1. Ваш нікнейм та ID: Франік Франківський 6860104
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
3.Суть скарги:
31.08.2026р. о 19:23 адміністратор Олександр Соколенко видав мені покарання у вигляді 60 хвилин деморгану за пунктом правил 6.3.1 ("DB in GZ"). Проте з мого боку цього порушення не було — адміністратора навмисно ввів в оману гравець Влад Доларсс. Не розібравшись у ситуації в повному обсязі, адміністратор виніс помилкове рішення.
Категорично не погодившись із цим, я подав скаргу на Олександра Соколенка у відповідний розділ форуму ТУТ. На момент подачі тієї заяви я не знав, чи причетний згаданий гравець до мого покарання, тому скарга стосувалася виключно дій адміністратора. У ній не було прохання розглядати покарання стосовно гравця, оскільки я не володів інформацією про його пряму причетність.
У ході розбирання першої скарги з'ясувалося, що саме цей гравець спровокував ситуацію, викликав адміністратора та ввів його в оману, порушивши пункт правил 4.8 ("Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього). Відповідно, після цього я подав нову скаргу ТУТ вже безпосередньо на самого гравця Влад Доларсс, прикріпивши повне відео тих подій із конкретними тайм-кодами його порушень та пунктами правил, які він порушив, а саме: 6.4 ("DM car") та 4.8 ("Обман адміністратора").
Під час розгляду вже цієї скарги адміністратор Алекс Шнайдер відхилив зазначені мною пункти, натомість самостійно додав пункти 1.3, 6.29 та 6.38 правил проекту. Він виніс офіційний вердикт, що гравець дійсно порушив дані правила, проте покарання не отримає, оскільки мій попередній відеодоказ (із першої теми на адміністратора) містив неповну ситуацію.
У підсумку склалася абсурдна ситуація: гравець грубо порушив правила проекту, адміністратор не розібрався й виніс мені помилкове покарання, а я, будучи абсолютно невинуватим, повністю відбув це покарання. Вердикт Алекса Шнайдера є абсолютно нелогічним та взаємовиключним, адже офіційне визнання порушень з боку гравця зобов'язує адміністратора видати покарання, а не звільняти від відповідальності через «неповне відео в іншій темі», тим паче, що до нової скарги було додано повний відеозапис подій.
Зважаючи на вищевикладене, а також керуючись пунктами правил проекту 1.5, 1.6 та 1.7 (що регулюють обов'язки адміністрації діяти неупереджено, справедливо та детально розбиратися в ситуаціях перед винесенням вердиктів), прошу керівництво сервера:
Переглянути скаргу на гравця Влад Доларсс та винести йому справедливе покарання за пунктами 4.8, 6.4, а також 6.29 і 6.38, порушення яких офіційно зафіксував сам адміністратор Алекс Шнайдер.
Анулювати помилкове покарання (60 хвилин деморгану) з історії мого акаунту (таблиці покарань у профілі), оскільки воно було отримано безпідставно.
Провести профілактичну бесіду з адміністратором щодо некомпетентного розгляду скарг та винесення взаємовиключних вердиктів.
Виплатити мені компенсацію за безпідставно відбутий час у деморгані згідно з внутрішніми правилами серверу, а саме пункту 1.7 (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації)
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): скарга 1, скарга 2
5. Дата порушення: 03.09.2026р

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,136
Реакції
569
Бали
409
Вітаю
Перша скарга ваша містить відеодоказ, тривалістю 54 секунди та починається на тому моменті, де людина вчиняє DM Car, за що він отримав покарання. Посилання на ваше відео.

Друга скарга, в якій присутнє відео вже на 6:57 хвилин, містить в собі ситуацію, яка повністю пояснює що відбувалося. Посилання на ваше відео.
На цьому доказі - ваші діалоги, дії гравця, а також не висвітлені ваші дії, які ви вирішили не показувати.
Я нагадаю, що це вважається порушенням 7.7 правил Ukraine GTA, адже ваша ситуація містить також і ваші порушення FD ib GZ а також порушення правил Ігрових Зон 1.3 так само, як і гравець, на якого ви подали скаргу.

За часовим інтервалом, яке вам видав адміністратор, ви отримали 60 хвилин, що еквівалентно мінімальному покаранню порушеного вами правила. Адміністратор помилився назвою покарання, за що отримав дисциплінарну бесіду.
Вам не було видано або перевидано покарання, оскільки ви вже відбули час у Деомргані за своє порушення.

Чому не були видані додаткові покарання гравцеві: Ваш другий відеодоказ підтверджує порушення п.3 правил подачі скарги чи оскарження дій на адміністрацію, чим ввели в оману, при розгляді першої скарги, приховавши ваші порушення і залишивши тільки порушення гравця.

У підсумку, якби ваші докази початково містили відео з другої скарги, покарання були б видані гравцю Влад Долларс.
В ваших діях вбачається введення в оману адміністрацію, приховування власних порушень, порушення правил подачі скарг, а саме 3.4., 3.8., 3.12.
Очікуємо вердикту керівництва.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,338
Реакції
5,455
Бали
643
Вітаю!

Якщо оцінювати повний відкат ситуації - тоді, Франік Франківський 6860104 отримує блокування на 2 дні за введення в оману адміністрації через обрізання відкату та прикріплення його на форум та створення провокацій гравця (націлюванням зброї).
А Влад Доларсс [6875528] вже поніс покарання за DM Car.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі