Розглянуто Уся адміністрація || Довго розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катана Екстазі

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
82
Бали
316
1. Ваш нікнейм та ID: Катана Екстазі 59524
2. Нікнейм адміністратора: Уся адміністрація
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Хочу подати скаргу на бездіяльність адміністрації щодо розгляду моєї скарги. 06.09.2026 мною була подана скарга, однак станом на 09.09.2026 вона досі не була переглянута та жодної відповіді по ній я не отримав. Згідно з пунктом 1.1 правил: «Термін розгляду скарги становить до 24 годин із моменту її публікації. Примітка: якщо ситуація є спірною, потребує додаткової перевірки, отримання пояснень від сторін або аналізу додаткових доказів, ГА/КА мають право продовжити термін розгляду до 48 годин». У моєму випадку з моменту подання скарги вже пройшло близько трьох діб, що значно перевищує встановлений правилами термін навіть з урахуванням можливого продовження до 48 годин. Я розумію, що в адміністрації може бути багато роботи та інших звернень, проте встановлені правила повинні виконуватися. Тому прошу адміністрацію якнайшвидше звернути увагу на мою скаргу від 06.09.2026 та нарешті провести її розгляд. Також прошу звернути увагу на дотримання встановлених термінів розгляду скарг у подальшому, щоб подібні ситуації більше не виникали. Дякую за увагу, очікую на розгляд моєї скарги.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
скарга
5. Дата порушення: 09.09.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі