- Реєстрування
- 24 Сер 2024
- Дописи
- 105
- Реакції
- 112
- Бали
- 443
1. Ваш нікнейм та ID: Максим Ревуцький [6863545]
2. Нікнейми адміністраторів: Олег Галицький, Серго Голд
3. Суть скарги:
Я наразі є лідером ЗСУ і провів в цій фракції дуже багато часу, пишу цю скаргу як ідею через те, що розгляд пропозицій щодо покращень є надто довшим.
Хочу наголосити на ситуації на ВЧ та нападах.
Разом зі старшим складом ми проаналізували ситуацію та зрозуміли, що наразі відбувається дисбаланс під час нападів на Військову частину.
Також після того, як на складі 0 патронів, клани не йдуть, а залишаються на своєму місці та розгулюють по ВЧ. Нам доводиться очікувати, доки не закінчиться час нападу, щоб завезти БК.
Зазвичай напад відбивають солдати й так далі, у яких немає нормальної зброї, лише щось типу SCAR або MP5, а M4 з'являється лише на вищих званнях.
Також можна сказати, що ЗСУ має змогу відроджуватися й одразу нападати, але від цього немає толку, бо клани встигають зцілитися й так далі.
5. Дата порушення: 09.09.2026
2. Нікнейми адміністраторів: Олег Галицький, Серго Голд
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне керівництво!
Я наразі є лідером ЗСУ і провів в цій фракції дуже багато часу, пишу цю скаргу як ідею через те, що розгляд пропозицій щодо покращень є надто довшим.Хочу наголосити на ситуації на ВЧ та нападах.
Разом зі старшим складом ми проаналізували ситуацію та зрозуміли, що наразі відбувається дисбаланс під час нападів на Військову частину.
1) Реалізація минулих ідей, які чомусь вирізали.
В оновленні 3.1 було додано дрони та РПГ, які мали б функціонувати. РПГ було прибрано, а функції дронів урізані, хоча, на мою думку, це б покращило захист ВЧ. Також ППО наразі дуже погано працює, а РПГ покращило б ситуацію2) Щодо самого нападу.
Наразі у ЗСУ маленький різновид відбиття нападів. Танки не працюють і ними заборонено користуватися (не враховуючи ГРП та РП-ситуації). БТР стріляє водою. Так, танки можуть призвести до дисбалансу під час нападу, але це є набагато краще та цікавіше.3) Зміна часу пожежі на ВЧ.
ВЧ зазвичай починає горіти під час нападу. Це призводить до того, що іноді клани вбивають ДСНС, а ті не встигають загасити ВЧ. Патрони згоріли, лишилося 200 тисяч, і клан дуже швидко їх викрадає.Також після того, як на складі 0 патронів, клани не йдуть, а залишаються на своєму місці та розгулюють по ВЧ. Нам доводиться очікувати, доки не закінчиться час нападу, щоб завезти БК.
4) Зміна КД між використанням Сухпайка
Наразі КД між використанням сухпайка аж 10 хвилин, також заборонено протягом кд використовувати екстазі і так далі. Я вважаю потрібно зменшити кд між використанням.Зазвичай напад відбивають солдати й так далі, у яких немає нормальної зброї, лише щось типу SCAR або MP5, а M4 з'являється лише на вищих званнях.
Також можна сказати, що ЗСУ має змогу відроджуватися й одразу нападати, але від цього немає толку, бо клани встигають зцілитися й так далі.
5. Дата порушення: 09.09.2026
Останнє редагування: