Зачинено для Ярослава Свиридова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
19
Бали
362
1. Ваш нікнейм та ID: Дима Нагиев #2410
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Мене було заблоковано на 07 сервері за нібито продаж віртуальної валюти через Discord-сервери, хоча я цього не робив та знаю що в Офіційні дс канали нічого не писав.
Хочу звернути увагу на те, що протягом приблизно двох місяців я спокійно грав на сервері, і жодних подібних покарань не отримував. Після того, як я подав оскарження щодо блокування на 01 сервері, мене раптово заблокували вже на 07 сервері за порушення, якого я не вчиняв.
Я граю на цьому сервері практично з першого дня його відкриття та маю на акаунті дорогі бізнеси, тому для мене ця ситуація є дуже неприємною. Я не розумію, на підставі чого було видано блокування, якщо продажем віртуальної валюти в грі я не робив. Не розумію чому на цьому проекті всім начхати на гравців.
Прошу адміністрацію повторно перевірити ситуацію саме щодо 07 сервера, переглянути докази та пояснити причину виданого покарання. Якщо це можливо, хотів би особисто поспілкуватися з адміністрацією та розібратися в цій ситуації.
Сподіваюсь на об'єктивний розгляд моєї скарги та справедливе рішення.
Дякую за розгляд! Гарного дня!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 04.09.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,293
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Покарання видано враховуючі всі ваші блокування на інших серверах. На нашому сервері даного порушення не виявлено, тому у причині зазначено "Продаж ігрової валюти інші сервери".

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі