На розгляді Скарга На ім'я ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Прит

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
73
Реакції
59
Бали
366
1. Ваш нікнейм та ID:артем Прит 118634
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун
3. Суть скарги:
Вітаю шановний Конор Стоун!
Хочу написати щодо своєї кандидатури на полковника,ви мене пропустили,але потім зняли бо побачили вік після скарги,Як Джеррі Ломакін подала скаргу.бо образилась що її не взяли,Також я вчив ці два дні все тут ви просто відхиляєте "Бо не бачили вік" Ну трошки обідно,і ви зняли мене але можливо ви не так поняли цитую ваші слова "Кандидатуру гравця Артем Прит [118634] на посаду лідера було знято." а я і не пождав на лідера я подав на полковника,і плюс в заявці гравця було вказано що таких виключень ніколи не було, а вони були!Тож прошу допустити мене знову до обзвону,це був перший раз коли мене допустили,в мене вже були дуже великі надії,я уже радів,а тут із-за гравця який завжди мене якось чіпляв та казав шо я в житті не пройду,мене допустили,а вчора взнав таку новину шо зняли з кадитата,тож прошу будь ласка зробити виключення!можливо скаргу гравця ви не так зрозуміли і ви подумали шо я пішов на лідера!І також гравці не заперечували шо ви мені дійсно можете надати змогу цитую "та можливого виключення, якщо воно дійсно було надане."це було написано у скарзі!Тай плюс в історії гри були вже такі виключення!Також ці гравці мене задівали всячіскі в діскорд,я розумію за це їм нічо не буде,але подивіться на скіки нада було обідитись!Нікнейми цих гравців Олег Лишевський,Джеррі Ломакін,І доречі Олег Лишевський щей порушує його забанили.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-імя-Головного-Адміністратора-Схвалена-заявка-гравцю-якому-12-років-—-Артему-Приту-Оскарження-відмови-у-заявці-на-посаду.442406/post-1747121

5. Дата порушення: 10.09.2026

Останнє редагування:

Артем Прит

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
73
Реакції
59
Бали
366
1. Ваш нікнейм та ID:артем Прит 118634
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун
3. Суть скарги:
Вітаю шановний Конор Стоун!
Хочу написати щодо своєї кандидатури на полковника,ви мене пропустили,але така людина Як Джеррі Ломакін подала скаргу.бо образилась що її не взяли,і ви зняли мене але можливо ви не так поняли цитую ваші слова "Кандидатуру гравця Артем Прит [118634] на посаду лідера було знято." а я і не пождав на лідера я подав на полковника,і плюс в заявці гравця було вказано що таких виключень ніколи не було, а вони були!Тож прошу допустити мене знову до обзвону,це був перший раз коли мене допустили,в мене вже були дуже великі надії,я уже радів,а тут із-за гравця який завжди мене якось чіпляв та казав шо я в житті не пройду,мене допустили,а вчора взнав таку новину шо зняли з кадитата,тож прошу будь ласка зробити виключення!можливо скаргу гравця ви не так зрозуміли і ви подумали шо я пішов на лідера!І також гравці не заперечували шо ви мені дійсно можете надати змогу цитую "та можливого виключення, якщо воно дійсно було надане."це було написано у скарзі!Тай плюс в історії гри були вже такі виключення!Також ці гравці мене задівали всячіскі в діскорд,я розумію за це їм нічо не буде,але подивіться на скіки нада було обідитись!Нікнейми цих гравців Олег Лишевський,Джеррі Ломакін,І доречі Олег Лишевський щей порушує його забанили.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-імя-Головного-Адміністратора-Схвалена-заявка-гравцю-якому-12-років-—-Артему-Приту-Оскарження-відмови-у-заявці-на-посаду.442406/post-1747121

5. Дата порушення: 10.09.2026
також в мене хороший онлайн тому роботу буду виконувати,також можу в войсі поговорити

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі