Важливо НПУ | Заявки на посаду "Підполковник НПУ" [ВІДЧИНЕНО]

Данило Iванович

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
313
Реакції
227
Бали
259
Заявки на посаду Підполковник НПУ

Вимоги до кандидата:
1. Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
2. Бути старше 15 років (є виключення);
3. Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
4. Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
5. Знати правила серверу/правила організацій;
6. Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
7. Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
8. Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
9. Мати 10 рівень в грі;

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Ваш ігровий ID:
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[4] Ваш тег в Telegram:
[5] Ваш логін в Discord:
[6] Ваш справжній вік:
[7] Які у вас є ідеї для фракції:
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:
[9] Місто в якому проживаєте:
[10] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки ві
д однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/ПП| НПУ] NickName

Останнє редагування:

Остап Климко

Новий гравець
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
357
Заявка на посаду Підполковник НПУ
[1] Ваш ігровий NickName: Остап Климко
[2] Ваш ігровий ID: 4920
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так,я був майором СБУ
[4] Ваш тег в Telegram: kriexzyy
[5] Ваш логін в Discord: kriexzyy
[6] Ваш справжній вік: 14
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Я хочу збирати код-5,їздити на БП/ПП з О/С ми будем їздити з ЗСУ/СБУ,на код-5 будуть лекції тренування і тренування будуть цікаві(Будем їздити на Страйкбол,Штурм будівлі),ми будем іздити Особовим складом по орієнтуванні і затримувати злодіїв.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я буду завжди допомагати і слухати О/С,буду зі всіма їздити в патруль,орієнтування.Ще я буду деколи давати премії часто збирати код-5.
[9] Місто в якому проживаєте: Львів
[10] Ваше звання у фракції: 3(Сержант)

Микита Вишнецький

СБУ ЦСО А| Південна Україна
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
288
Реакції
145
Бали
271
[1] Ваш ігровий NickName:Микита Вишневцький
[2] Ваш ігровий ID: 58595
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так
[4] Ваш тег в Telegram:pependrik1
[5] Ваш логін в Discord: Advokat0483
[6] Ваш справжній вік: 14
Перше за все покращити Відповідальність співробітників та субординацію співробітників та робити спільні тренування та лекції та практичні заняття затримань кожен раз щоб співробітникі могли як правильно дійти під час затримання
Робити спільні рп бп ПП віддавати премії за активність спільне патрулювання, з СБУ частіше проводити спільні заходи з іншими державними фракціями, наприклад СБУ, ДСНС. Та покращити якість роботи НПУ та актівність Більше їдеї на обзвоні)
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: тому що я відповідальній чесний добрий спокійний та комплектуючій хлопець люблю допомогати
[9] Місто в якому проживаєте: одесса
[10] Ваше звання у
фракції: 9

Ейден Блеквуд

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
42
Реакції
86
Бали
67
Вітаю,після розгляду заявок на посаду " Підполковника " можу винести вердикт:

Схвалені кандидати до проходження співбесіди:
Остап Климко

Відмовлені в проходженні співбесіди:
Микита Вишневцький - не відстояний термін на посаді Майора

Інформація для схвалених кандидатів:
Обзвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південна Україна,обзвон буде проведенно 09.09.26 19:00 ,учасникам обзвону бути в каналі "Очікування обзвону №1" за 10 хвилин до початку з припискою: [K/ПП НПУ] NickName.
Час може бути змінено по Тех.Причинах.

Maksim Zama

Новий гравець
Реєстрування
9 Вер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
[1] Ваш ігровий Nick Name: Максим Замашнюк
[2] Ваш ігровий ID:67360
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні буду вчитися уже є інструктор
[4] Ваш тег в Telegram:mad:Skill_foot
[5] Ваш логін в Discord: maks04150
[6] Ваш справжній вік:13
Регулярно проводити тренування для особового складу та підвищувати рівень їхньої підготовки.
Проводити лекції з правил НПУ, субординації, статуту, термінології та правильного ведення радіозв’язку.
Організувати регулярні спільні патрулювання для покращення взаємодії між підрозділами.
Проводити перевірки знань співробітників та допомагати новим працівникам швидше адаптуватися у фракції.
Підвищити дисципліну та контроль за дотриманням статуту.
Створити активний та дружній колектив, у якому кожен співробітник матиме можливість розвиватися та отримувати підвищення за свої заслуги.
Проводити рольові ситуації та навчальні заходи, щоб співробітники краще знали свої обов’язки.
Заохочувати активних працівників та відзначати тих, хто якісно виконує свою роботу.
Я вважаю, що можу зайняти цю посаду, оскільки готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків та приділяти достатньо часу розвитку фракції. Я вмію працювати в колективі, знаходити спільну мову з іншими співробітниками та організовувати роботу особового складу.
На посаді Підполковника я хочу допомагати керівництву підтримувати порядок, контролювати дисципліну, проводити навчання та покращувати активність фракції. Для мене важливо, щоб співробітники знали статут, дотримувалися субординації та якісно виконували свої обов’язки.
Я готовий вислуховувати пропозиції від особового складу, працювати над помилками та брати відповідальність за прийняті рішення. Не ставлю собі за мету отримати посаду лише заради звання — хочу реально приносити користь НПУ та розвивати фракцію.
[9] Місто в якому проживаєте:Одесса
[10] Ваше звання у фракції: 6(лейтенант)

Прийміть будь ласка

Джитаро Блейз

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
88
Реакції
65
Бали
67
[1] Ваш ігровий NickName: Джитаро Блейз
[2] Ваш ігровий ID: 66513
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме Так!
[4] Ваш тег в Telegram: @kaiNevskiy
[5] Ваш логін в Discord: katakombad
[6] Ваш справжній вік: 17 років
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Контроль знання законодавчої бази: Запровадження регулярних практичних перевірок о Following знань ККУ, КПКУ та внутрішніх статутів для особового складу, щоб зменшити кількість порушень з боку працівників.
Поліпшення роботи підрозділів: Оптимізація патрулювання критичних зон, проведення раптових перевірок постів та покращення взаємодії між відділами під час НС.
Підвищення кваліфікації складу: Організація практичних тренувань із затримання злочинців, проведення допитів, правильного ведення процесуальних дій та складання кримінальних справ (КМ).
Сувора дисципліна та моніторинг: Впровадження систематичного нагляду за дотриманням субординації, порядку в патрулях та виконанням службових обов'язків серед молодшого складу.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Відмінне знання законодавства: Досконало володію ККУ, КПКУ та іншими нормативно-правовими актами, що дозволяє мені якісно вести кримінальні справи та контролювати правомірність дій підлеглих.
Вміння підтримувати порядок: Маю чітке розуміння дисципліни, вмію тримати під контролем особовий склад і розв'язувати конфліктні чи нестандартні ситуації на службі.
Грамотне ведення документації: Маю великий досвід у правильному оформленні КМ, зборі доказів та проведенні розслідувань відповідно до усіх регламентів.
Відповідальність та адекватність: Готовий брати на себе відповідальність за фракцію, допомагати керівництву, навчити молодший склад та активно розвивати НПУ.
[9] Місто в якому проживаєте: Вінниця
[10] Ваше звання у фракції: Сержант

Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
12
Реакції
7
Бали
158
[1] Ваш ігровий NickName: Діма Капібарка
[2] Ваш ігровий ID: 54285
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні!
[4] Ваш тег в Telegram: @Dimasik0567
[5] Ваш логін в Discord: dima009638
[6] Ваш справжній вік: 13 років (прошу виключеня)
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Проводити більше код 5 щоб усі праівники знали статут, правила патрулювання та багато інших тем. Ще буду більше проводити тренування на тему страйк та стрільба щоб працівники вміли влучно стріляти.ї
Я вважаю, що можу зайняти цю посаду, оскільки готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків та приділяти достатньо часу розвитку фракції. Я комунікабельний та вмію працювати у команді знаю розуміння дисципліни.
Я готовий вислуховувати пропозиції від особового складу, працювати над помилками та брати відповідальність за прийняті рішення. Не ставлю собі за мету отримати посаду лише заради звання — хочу реально приносити користь НПУ та розвивати фракцію.
[9] Місто в якому проживаєте: Тернопіль
[10] Ваше звання у фракції: Лейтенант

Останнє редагування:

Ілля Забарний.

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName: Ілля Забарний
[2] Ваш ігровий ID:70082
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так, маю досвід на Полковнику ДКВС та підполковник СБУ 03
[4] Ваш тег в Telegram(ybozy)
[5] Ваш логін в Discord:koloma1504_43738
[6] Ваш справжній вік:14(прошу виключення заміняючи це моїм досвідом
[7] Які у вас є ідеї для фракції:Хочу зробити фракцію більш активною та організованою. Планую регулярно проводити практичні заняття, тренування та лекції для співробітників. Також хочу допомагати новим працівникам НПУ швидше адаптуватися у фракції, покращувати їхні знання правил та правильного виконання службових обов'язків. Планую проводити спільні заходи між підрозділами, контролювати дисципліну та заохочувати активних співробітників.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:я справді добре комунікую з усіма, та готовий виконувати усі обовʼязки посадкові та накази керівництва
[9] Місто в якому проживаєте:Київ
[10] Ваше звання у фракції( 6) лейтенант

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі