В очікуванні Жорж Дюпон // ГС/ЗГС не закривати!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

З-L ЗМІ | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
90
Бали
167
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:
Жорж Дюпон | 6863523

2. Ваш нікнейм та ID:
Михайло Котляревський | 6853260

3. Суть скарги:

Вітаю, шановна адміністраціє!

Подаю дану скаргу не без причини. Останнім часом я почав помічати досить високу активність гравця Жоржа Дюпона щодо подачі скарг на інших гравців, представників адміністрації та навіть керівництво самого проєкту.

Я звернув увагу на те, що від даного гравця регулярно надходить велика кількість скарг, зокрема на тему NonRP-ніків та інших можливих порушень. Сам факт подачі скарг, звичайно, не є чимось забороненим, адже кожен гравець має право повідомляти адміністрацію про порушення. Проте в даній ситуації привертає увагу саме кількість та систематичність таких звернень.

Для прикладу, серед актуальних скарг, поданих Жоржем Дюпоном на звичайних гравців, можна виділити:

При цьому наведені приклади — лише частина його активності. Якщо переглянути історію поданих ним скарг, можна знайти ще значну кількість звернень, у тому числі вже розглянутих, закритих або таких, на які адміністрацією була надана відповідь.

Окремо хочу звернути увагу на те, що гравець подавав скарги не лише на звичайних гравців, а також на представників адміністрації та керівництво проєкту.

Саме цей момент і викликає у мене найбільше питань. Адже коли один гравець систематично подає велику кількість скарг на різних осіб, у тому числі на представників адміністрації та керівництво проєкту, це може виглядати вже не як поодинокі звернення щодо конкретних порушень, а як цілеспрямований збір різних ситуацій та їх масова фіксація через скарги.

Я не хочу безпідставно звинувачувати даного гравця у чомусь та не стверджую, що він однозначно займається «зливом». Проте, враховуючи кількість його звернень, їхню регулярність та різноманітність осіб, на яких вони подаються, вважаю, що дана ситуація заслуговує на увагу адміністрації.

Прошу, за можливості, перевірити історію активності та поданих скарг Жоржа Дюпона, звернувши увагу на їхню кількість, тематику, повторюваність та результати розгляду.

Також хочу додати, що ця особа вже отримувала покарання за злив складу, після чого його покарання помилували, але це не стало для нього уроком і він продовжив це робити

Можливо, кожна зі скарг окремо має свої підстави, однак якщо розглядати всю активність гравця в цілому, ситуація може виглядати зовсім інакше. Саме тому вважаю правильним, щоб дану ситуацію перевірила адміністрація та самостійно визначила, чи є в діях гравця ознаки цілеспрямованого масового збору та подачі скарг.

Прошу поставитися до даної скарги не як до спроби заборонити гравцю подавати звернення, а саме як до прохання перевірити його загальну активність та дати їй об'єктивну оцінку.

Дякую за увагу та розгляд скарги!

4. Докази порушення (скріншот/відео):
Докази та приклади скарг прикріплені вище.

5. Дата та тайм-код порушення:

Останнє редагування:

Жорж Дюпон

Лідер клану AURA
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
356
Реакції
355
Бали
239
Вітаю, шановна адміністраціє!
Ознайомившись із поданою проти мене скаргою від гравця Михайла Котляревського, хочу надати вичерпні пояснення щодо своєї активності на форумі та спростувати безпідставні звинувачення у так званому «зливі».
1. Щодо кількості поданих скарг та цивільної позиції
Подача скарг на форумі є офіційним інструментом, наданим кожному гравцеві правилами проєкту для підтримки порядку на сервері. Моя активність зумовлена виключно бажанням зробити ігровий процес комфортним, чесним та відповідним до регламенту (RP-режиму).
Виявлення порушень (у тому числі NonRP-ніків чи інших недотримань правил) не є «збором компромату», а є звичайною фіксацією порушень, з якими я безпосередньо стикаюся під час гри.
Більшість моїх звернень є обґрунтованими та схвалюються адміністрацією, що підтверджує наявність реальних порушень з боку інших гравців, а не моє «вигадування» приводів.
2. Щодо скарг на адміністрацію та керівництво
Скарги на представників адміністрації або керівництво подаються не з метою конфлікту чи тиску, а для уточнення спірних моментiв, оскарження рішень, які я вважаю помилковими, або отримання офіційних роз'яснень щодо правил. Це стандартне право кожного гравця на апеляцію, передбачене функціоналом форуму, і воно ніяк не може трактуватися як «злив».
3. Щодо звинувачень у «зливі складу»
Зазначені автором скарги минулі ситуації вже були повністю розглянуті адміністрацією, за ними було прийнято остаточне рішення та надано помилування. Повернення до минулих закритих тем і спроба використати їх як аргумент у поточній ситуації є маніпуляцією та спробою сформувати упереджене ставлення до мене.
Підсумок:
Поняття «злив» передбачає навмисну фальсифікацію доказів, провокації або подачу завідомо неправдивих скарг. У моїх діях немає жодного з цих пунктів: усі надані докази є оригінальними, а порушення — реальними. Намагання обмежити гравця у праві подавати скарги через їхню кількість фактично заперечує суть форуму як майданчика для дотримання порядку.
Прошу адміністрацію об'єктивно оцінити ситуацію та відхилити дану скаргу через відсутність у моїх діях складу порушення.
З повагою,
Жорж Дюпон | 6863523

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
750
Реакції
1,100
Бали
543
За тиждень на адміністрацію 9 скарг, 7 з яких відмовлені. В самих скаргах немає якогось певно змісту, а в більшості прості «хотєлки» Дюпона, як він вважає краще. Банально тіп подає скаргу на Мішу Головченка за нонрпнік, ну тіпа понятно

Вкладення

• IMG_0734.jpeg
    IMG_0734.jpeg
    433.1 Кб · Перегляди: 11

Жорж Дюпон

Лідер клану AURA
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
356
Реакції
355
Бали
239
За тиждень на адміністрацію 9 скарг, 7 з яких відмовлені. В самих скаргах немає якогось певно змісту, а в більшості прості «хотєлки» Дюпона, як він вважає краще. Банально тіп подає скаргу на Мішу Головченка за нонрпнік, ну тіпа понятно
Видаліть його допис, він не є учасником скарги

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
750
Реакції
1,100
Бали
543
Видаліть його допис, він не є учасником скарги
А що такого, не сподобалась моя відповідь?
Так як Михайло доказів до скарги не прикріпив, а сказав сам факт, то я вирішив доповнити скаргу Міші та прикріпити ці докази. Я думаю автор даної скарги, проти не буде.

Михайло Котляревський

З-L ЗМІ | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
90
Бали
167
Вітаю! Я як автор даної скарги не проти якщо інші гравці буду доповняти її, додаючи ще докази про Жоржа.
Так що видаляти коментарь від Жекіча Хелла немає потреби.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі