В очікуванні Заявка до прокуратури №229

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
285
Реакції
89
Бали
376

Заява №228

Я, [Ернест Рейхард], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [Я їхав дорогою Бориспіль-Київ побачив працівників НПУ які заклали своїми об'єктами а саме блоків тощо так як воно є громадським середовищем надалі після того як я їх ходив і обговорював з людьми які стояли також поряд них після того я діставав зброю на це вони не зреагували після цього всього без законних підстав та не надання вимогу про зупинку на мене застовували тайзер але якщо я не помиляюсь спец.засіб 'Тайзер' застосовується тоді коли особа не підпорядковується або втікає наразі на данній ситуації я себе поводив підконторено та не втікав зазначу відповідного кодексу про ККУ а саме стаття 98 а саме Перевищення службових повноважень працівником правоохоронних органів, далі мені повідомляють статтю 69ККУ а саме незаконне поводження зброєю бойовими боєприпасами тощо, але я цим навіть не володів цією зброєю. Далі мені не представились працівники НПУ а вони були забов'занні представитись на місці затримання а саме відповідного закону, стаття 12.2 КПКУ '​

• Назвати своє прізвище, спеціальне звання, пред’явити на вимогу службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випискуючи його з рук;'

Мені цього не показали та не представились надалі під час дороги до допитної кімнати ГУНПУ зачитали перший раз міранди у відповідь я сказав 'Так' тобто зрозумівшими були мої права відповідної мірнади, працівник мені знов починає говорити міранду не за моєю потребою а за власним бажанням надалі говорить що 'Міранда була зачитана тричі та тричі вона не буде повторюватись' Це звісно дивно прозвучало та в мене виникає підозра на те що працівник НПУ взловживає під час робочої зміни алкоголічні напої. Надалі я скористався послугою Державного Адвокату під час прибувати держ.адвокату я здійснив за власним бажанням конфединційну розмову після чого надавши всі відповідні компроміси ситуації та після чого працівник НПУ почав надавати фіксацію мого затримання також прибули працівники СБУ яких не було навіть на місці затримання тому вони не мають права стояти в допитній кімнаті та брати участь в данному процессі, після перегляду фіксації адвокат виніс вердикт а саме 'Відпустити данну особу бо не було ніяких виявлених крімінальних правопорушень' Працівник НПУ відмовився від рекомендації та почав мені видавати покарання а саме за 'Провокацію, та Нелегальну зброю' На цьому все тому шановний Прокурор прийміть будь ласка данну ситуацію та зробіть її правильною!
    ].​

З повагою,​

[Ернест Рейхард]​

Останнє редагування модератором:

Стас Пума

ВРУ | Генеральний Прокурор 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
385
Реакції
95
Бали
177
Вітаю! Взято на розгляд.

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
244
Реакції
250
Бали
351
bandicam 2026-09-12 18-20-41-039.jpg

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
244
Реакції
250
Бали
351
1786573643647.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
12.09.2026 р.

Шановний Ернест Рейхард!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівників НПУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Ернест Рейхард залишилиї в заяві до прокуратури №229,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №229 Відмовлена. Так як Так як відео доказ не є цілий, він був підданий монтажу в плані вирізання ключових фрагментів відео-фіксації

Розглянувши заяву до прокуратури №229 від Ернест Рейхард вона відмовлена.

Заступник Генерального Прокурора

Максим Альварез

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі