В очікуванні Південна Україна | Заявки на посаду лідера "ЗСУ"

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,840
Реакції
1,623
Бали
444

1789303389462.png

Заявки на посаду лідера "Збройних Сил України"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 16 років (Є виключення)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP терміни та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати робочий мікрофон.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
7. Ваш справжній вік:
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш юзернейм в Telegram:
10. Ваш юзернейм в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин

Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.

Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на сервері протягом 5 днів.

Заявки приймаються до 14.09.2026, 22:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA 05 серверу.

Маркус Андрющенко

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
48
Реакції
58
Бали
67
1. Ваш ігровий NickName: Маркус Андрущенко
2. Ваш ігровий рівень: 25
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: саме так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: звичайно
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: саме на посаді лідера ні але був Полковником ЗСУ де не отримував жодного попередження
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Марк Андрущенко
7. Ваш справжній вік: 11 (прошу виключення я був Полковником та розумію систему фракції та обіцяю в разі чого буду гарним Генералом)
8. Місто, в якому живете: Кагарлик (Київська обл.)
9. Ваш юзернейм в Telegram: @Tw1ks1kk
10. Ваш юзернейм в Discord: markandrushchenko
1.Робити щомісячну перевірку підрозділів на фіз.підготовку, RP відігровки, роботу в команді і т.д.

2.Зробити зрозумілу всім бійцям систему підвищення
3.Підняти актив у факції, а саме часто проводити набори, їздити на видачу повісток, зробити акаунт в TikTok та знімати різні відео
4.Зробити частіше тренування/лекції/RP із різними фракціями
5.Проводити цікаві та різноманітні навчання для новабранців, щоб заохочувати їх до подальшої служби у складі ЗСУ
6.Зробити систему преміювання для активних працівників
7.Змінити систему підвищення на 3 звання ( Ст.Солдата) додати проходження КМБ (Курс Молодого Бійця)
8.Проводити цікаві тренування/RP, RP: Надання першої медичної допомоги за час, Тренування: Хованки де одна людина на машині повинна зоховатися а інші його знайти і затрмиати
9.Раптові тривоги де я збираю Код-5 і перевріяю O/C як вони швидко будуть діяти

10.Дошка пошани коли бійець щось зробив поважне для фракції він з'являється в дошкі пошани на 1 тиждень
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я добрий, чемний, адекватний, не кричу за просто так, сміливий, борюся до останього, я маю розуміння фракції,
тиць
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тиць

Дмитро Бадоєв.

Полковник ЗСУ
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
68
Реакції
61
Бали
366
1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Бадоєв
2. Ваш ігровий рівень: 26
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:ні
6. Ваше справжнє ім'я:Матвій
7. Ваш справжній вік: 14
8. Місто, в якому живете: Київ
9. Ваш юзернейм в Telegram: @qKURAJIp
10. Ваш юзернейм в Discord: kapilegend
Зробити змагання між підрозділами.
Додати КМБ.
Змінити підрозділи, дати їм права як у житті для більшої РП складової.
ще деякі ідеї розкажу на обзвоні.
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: На разі займаю посаду полковника, маю розуміння фракції, мене всі у фракції знають, також я добрий, адекватний (мабуть), готовий йти до останнього навіть коли всі проти мене, маю розуміння законів.
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:РП біо
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):*Тиць*

Ваня Сокол

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
246
Реакції
656
Бали
294
1. Ваш ігровий NickName: Ваня Сокол
2. Ваш ігровий рівень: 27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: був полковником НПУ 2 рази
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Іван
7. Ваш справжній вік: 16
8. Місто, в якому живете: Чернівці
9. Ваш юзернейм в Telegram: karabas_10
10. Ваш юзернейм в Discord: karabas_10

Більше взаємодії з фракціями ДСНС, МОЗ
День відкритих дверей
— цивільні можуть познайомитися з фракцією та пройти прості навчальні активності.
Спільні заходи з іншими фракціями — тренування, охорона державних об'єктів, спільні RP-ситуації.
Патрулювання — спільні патрулі з поліцією та реагування на надзвичайні ситуації.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, відповідальний маю досвід на посаді заступника, готовий розвивати фракцію
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: ПУК
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): ПУК

Юра Нізаєв

| Південна Україна
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
21
Реакції
15
Бали
58
1. Ваш ігровий NickName:Юра Нізаєв
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Ні
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Юра Нізаєв
7. Ваш справжній вік:14 Прошу виключеня

8. Місто, в якому живете:Кривий Ріг
9. Ваш юзернейм в Telegram:mad:adolff1003
10. Ваш юзернейм в Discord: iura05690

11. Які у вас є ідеї для фракції:Допомагати новим бійцям освоїтись в фракції Навчати бійців RP процесу. Зробити нормальний вступ до фракції з навчанням новобранців. Додати більше RP-завдань: охорона об'єктів, конвої, навчання, перевіркиПроводити спільні заходи та навчання між підрозділами ЗСУ.
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я вважаю, що можу бути ефективним лідером у ЗСУ, тому що готовий брати на себе відповідальність, приймати рішення в складних ситуаціях і вести людей за собою власним прикладом

13. Посилання на схвалену Role Play біографію:ТУТ

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): ТУТ

З ПОВАГОЮ ЮРА НІЗАЄВ

Євгеній Удовиченко

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
122
Реакції
75
Бали
276
1. Ваш ігровий NickName: Євгеній Удовиченко
2. Ваш ігровий рівень: 26
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: так на посаді лідера НПУ К
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гайдамака Євгеній
7. Ваш справжній вік: 18
8. Місто, в якому живете: Бориспіль
9. Ваш юзернейм в Telegram:kyrtov06
10. Ваш юзернейм в Discord: goose_father
11. Які у вас є ідеї для фракції: Система вислуги і "особової справи" вести досьє на людину. Регулярні спільні виїзди/операції з іншими фракціями
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я людина яка має досвід на багатьох керівних посадах і маю досить сильну витримку та професіоналізм
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тик (очікує на схвалення)
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тик

Володимир Чумаченко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
154
Реакції
273
Бали
463
1. Ваш ігровий NickName: Володимир Чумаченко
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Таа
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так був Лідером УЗ,та Лідером ДСНС.
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Павлов Ярослав

7. Ваш справжній вік:14
8. Місто, в якому живете:Одеса

9. Ваш юзернейм в Telegram:mad:Yarrik1122
10. Ваш юзернейм в Discord:chymach0070
11. Які у вас є ідеї для фракції:Хочу відновити та посилити підрозділи ЗСУ, підняти активність і дисципліну особового складу.Зробити ЗСУ однією з найсильніших фракцій, де панують порядок, субординація та командна робота. Також хочу розвивати рівень рп в співробітників.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Раніше займав посаду заступника фракції,адекватній,доброзичливий,відповідальний
Тиць
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання: Тиць

Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
112
Реакції
59
Бали
177
1. Ваш ігровий NickName:Арі Соколовський
2. Ваш ігровий рівень:7
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Ні
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Саша Науменко
7. Ваш справжній вік:14
8. Місто, в якому живете:Вінниця
9. Ваш юзернейм в Telegram:-(За потрібнестю надам на обзвоні)
10. Ваш юзернейм в Discord:ari67_67burmalda
Якщо я стану лідером ЗСУ, перш за все я зроблю усе можливе, щоб кожен боєць відчував, що він - частина чогось більшого, ніж просто фракція. Це буде міцна армійська родина з дисципліною, повагою та духом справжнього братерства.

Я створю Навчальну Академію - місце, де кожен зможе розвиватися, вчитися і ставати сильнішим не тільки фізично, а й морально. Там будемо проводити лекції, тренування, атестації для підвищення кваліфікації, вивчати RP-відповіді, субординацію та тактику. Головне - щоб це не було навчанням «для галочки». Кожен боєць має розуміти, навіщо він це проходить і де зможе використати отримані знання.

Також я запроваджу систему наставництва для новобранців. За кожним новим бійцем можна буде закріпити досвідченого військовослужбовця, який допоможе йому освоїтися у фракції, пояснить основні правила, покаже роботу підрозділу та допоможе уникнути типових помилок. Це дозволить новим людям швидше адаптуватися і не втрачати бажання грати після першого ж дня.

Окрему увагу приділю роботі командирів. У кожного підрозділу повинні бути зрозумілі завдання, графік роботи та план розвитку. Не хочу ситуації, коли підрозділ існує тільки на папері або командир просто має красивий ранг. Якщо людина отримує посаду, вона повинна показувати результат.

Я відкрию нові підрозділи: ССО «Азов», прикордонники «Д.О.З.О.Р», молодіжний корпус «Юний Захисник», військову медицину при МОЗ, а також розвідку та логістику. Кожен підрозділ матиме свою специфіку, форму, завдання, систему навчання та внутрішні заходи. Це дасть можливість бійцям вибирати напрямок, який їм дійсно цікавий.

Також хочу зробити нормальну систему переходу між підрозділами. Якщо боєць добре проявив себе в одному напрямку, він повинен мати можливість спробувати себе в іншому, а не просто залишатися на одному місці без розвитку.

Я введу балову систему. За активність, допомогу побратимам, участь у тренуваннях, патрулях, навчаннях та івентах боєць отримуватиме бали. Їх можна буде обмінювати на призи, грошові бонуси або інші винагороди. При цьому система буде прозорою, щоб кожен розумів, за що саме він отримав бали.

Окремо зроблю щотижневі та щомісячні підсумки. Будемо відзначати найактивніших бійців, найкращих командирів та підрозділи, які показали найкращий результат. Вважаю, що нормальна похвала за роботу мотивує не гірше за покарання за порушення.

Я не хочу, щоб ЗСУ асоціювалися тільки з наказами, стройовою та перевірками. Тому регулярно проводитиму внутрішні заходи, конкурси, змагання, військові навчання та вечори нагородження. Це допоможе створити колектив, де люди знають один одного і реально хочуть повертатися у фракцію.

Також планую проводити спільні заходи з іншими державними структурами. Наприклад, спільні тренування з ДКВС, СБУ, МОЗ та іншими фракціями. Це дозволить не тільки урізноманітнити рп, а й налагодити нормальну взаємодію між державними структурами.

Окремо я попрацюю над дисципліною. Не планую карати людей просто заради покарання. Але якщо є порушення - воно повинно мати наслідки. Для всіх мають діяти однакові правила, незалежно від рангу чи знайомств. Командир, який сам порушує правила, не може вимагати дисципліни від підлеглих.

Покращу систему чергувань та охорони КПП. Будуть чітко прописані обов'язки чергових, порядок зміни постів, дії під час нападу та правила використання військової техніки. Кожен боєць повинен знати, що робити у нестандартній ситуації, а не чекати, поки йому скажуть кожен наступний крок.

Також проведу окремі навчання з технікою. Хочу, щоб військовослужбовці не просто отримували доступ до транспорту, а реально знали, як ним правильно користуватися. Окрему увагу приділю навчанню пілотів та роботі з гелікоптерами.

Ще один важливий момент - набір. Я хочу зробити його більш організованим та цікавим. Новий кандидат має одразу розуміти, куди він прийшов, які тут правила та які можливості для розвитку він отримує. Після вступу людина не повинна залишатися сам на сам із фракцією.

Я також введу систему внутрішніх звітів командирів. Не для того, щоб завалити людей паперовою роботою, а щоб розуміти реальну ситуацію у підрозділах: скільки людей активні, які є проблеми, що потрібно змінити та де командиру потрібна допомога.

Для мене важливо, щоб у ЗСУ не було «мертвих» підрозділів та посад, які існують тільки заради красивого звання. Якщо щось не працює - будемо змінювати. Якщо якась система показує себе погано - я не буду триматися за неї тільки тому, що її придумали раніше.

Також планую створити внутрішню систему пропозицій від бійців. Кожен зможе запропонувати ідею щодо розвитку фракції, проведення заходу чи покращення роботи. Найкращі пропозиції будемо реально впроваджувати, а не просто збирати їх у повідомленнях.

Моя головна мета - зробити ЗСУ фракцією, де є порядок, розвиток і нормальна атмосфера. Щоб новобранець бачив перспективу, досвідчений боєць мав можливість розвиватися, а командир розумів свою відповідальність.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Маю по 5+ годин у день щоб приділятиї їх грі.
Відповідалиьний
Комунікабельний
Зможу зробити гарний, а головне зрозумілий форум для ЗСУ

Тиць
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Тиць

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі