Розглянуто Оскарження блокування//Терміновий розгляд//Для Олега Галицький, Серго Голд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
773
Реакції
1,609
Бали
543
1. Ваш нікнейм та ID: Тео Брауні #90593
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги: Вітаю, Олеже Галицький / Серго Голд. Хочу пояснити ситуацію щодо мого блокування за нібито «злив клану» та попросити переглянути покарання. Усе почалося зі скарги від гравця Вікі Альт, де на відео я помітив момент, який, на мою думку, виглядав як різкий стрибок кадру. Я, як звичайний гравець, маю право подати скаргу, якщо помітив можливе порушення. Я подав її не для того, щоб когось заблокували, а тому що вважав ситуацію підозрілою. Після розгляду мені пояснили, що гра у Вікі Альт була згорнута, через що запис екрана фактично зупинився, а після повернення до гри запис продовжився. Я погодився з вердиктом і не мав жодних претензій. Але після цього я побачив скаргу вже на себе, де мене звинувачували в тому, що я нібито спеціально «зливаю» і хочу заблокувати всіх. На цю ситуацію ГА відповіла, що відповідно до правила 6.36 «зливом» вважається 3+ відмовлених скарги на одну людину, а також зазначив, що гравець має право подавати скарги, якщо помітив порушення. Також хочу звернути увагу на правило 1.18: «Якщо ви помітили порушення ви можете звернутись у /report для зв'язку з адміністрацією або зберегти відео доказ та подати скаргу у відповідний розділ на вашому сервері». Саме так я і діяв. Я помічав порушення, фіксував їх та подавав скарги у відповідний розділ форуму. Тобто сам факт подання мною скарг не може автоматично означати, що я намагався когось «злити», оскільки правила прямо передбачають можливість гравця подавати скарги на помічені порушення. Після цього я просто зайшов у гру в день оновлення та почав збирати івент-валюту. Саме тоді гравці з клану TyubikiFamQ почали без причини вбивати мене та ображати мене. Через це я почав фіксувати порушення та подавати скарги на тих гравців, які реально порушували правила. За приблизно два дні у мене назбиралося понад 10 скарг на гравців цього клану. Так, їх справді було багато, але причина була не в бажанні «злити» клан, а в тому, що протягом цього часу мене неодноразово вбивали та ображали гравці з цього клану. Більше того, сама Вікі Альт у себе в скаргі писала, що її клановець шукав мене, щоб убивати, бо він нібито був на мене ображений. Тобто мої слова про те, що мене цілеспрямовано шукали та вбивали, мають під собою підстави. Також хочу зазначити, що я спілкувався з Вікі Альт на ЦР та запитував, чи є в неї бали для зняття догани. Я просто цікавився ситуацією і не бачу в цьому нічого забороненого. Найголовніше — на момент видачі мені покарання мої скарги на гравців цього клану ще навіть не були розглянуті. Тобто фактично мене покарали за «злив» ще до того, як було встановлено, чи є ці скарги обґрунтованими та чи були вони відмовлені. У самому правилі 6.36, на яке посилаються при покаранні, зазначено про 3+ відмовлених скарги. У моєму випадку на момент блокування скарги ще не були розглянуті, тому я не розумію, на підставі чого було зроблено висновок саме про «злив». Я не заперечую, що подав багато скарг на один клан. Але прошу розділяти поняття «велика кількість скарг» та «навмисний злив». Я не вигадував порушення і не подавав скарги просто заради того, щоб отримати покарання для гравців. Я фіксував те, що відбувалося зі мною, після того як мене почали регулярно вбивати та ображати. Більше того, я діяв відповідно до правила 1.18, яке прямо дозволяє гравцю зберегти відеодоказ та подати скаргу у відповідний розділ. Тому вважаю, що саме по собі виконання цього правила не повинно розцінюватися як навмисний «злив». Прошу переглянути моє покарання та врахувати всі обставини ситуації, особливо те, що на момент видачі блокування мої скарги ще не були розглянуті. Я не хочу конфліктів із кланом чи адміністрацією. Я просто хочу повернутися до гри та продовжити збирати івент-валюту, як і планував. Прошу дати мені можливість продовжити гру та, якщо можливо, зняти блокування.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):тик
5. Дата порушення:13.09.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,180
Реакції
2,089
Бали
643
Вітаю

Переглянувши подані вами скарги та винесені за ними вердикти, покарання було видано правомірно.

Відповідно до правила 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Примітка: зливом рахується від 3+ відмовлених скарг (на розсуд адміністрації)

У вашому випадку кількість та результати поданих вами скарг стали підставою для застосування даного правила.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі